Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden nap 200 pénzes meg BMW-s meg "csúnya/sovány/alacsony vagyok" kérdést ideüríteni?
Javaslom a keresőt a jobb felső sarokban, ha nem tűnt volna fel. Ezerszer megkérdeztétek már és fárasztó, hogy szeméttel van tele ez a topic. Nem akartok felnőni esetleg? Vagy miért jó ugyanazt a lerágott csontot csócsálni?
És ezzel megy el a napjuk ahelyett, hogy csinálnának valamit az életükkel, vagy megoldást keresnének...
Szerintem jobb érzés a saját problémát saját kérdésként kiírni, esetleg kommentelni...mások lehetnek a hozzászólók, stb.
De van igazság abban, amit írsz. Rengeteg " lerágott gumicsont" van nap, mint nap.
Egyet értek.
Inkàbb akkor tegyenek magukkal valamit.
Csajozni akartok tegyetek érte.
Csak tényleg az a baj,hogy ezek az emberek elvàrjàk hogy a gethes vagy zsiros testukre raugorjon a fitneszes csaj,hogy a szépen felöltözött csaj a büdös mocskos.BKV-hoz aszisztàljon.
Hogy mivel életképtelenek nincsen normàlis szakmàjuk amivel ne haljanak éhen ezért kifogàsokat gyàrtanak.
Ehelyett inkàbb akkor tegyenek ellene:
-Sovàny,dagadt vagy -->heti 4-5 edzés,napi 5-6 minõségi étkezés.
Tudom genetika meg ufok.Lapozzunk màs kifogàst gyàrtsatok.
-Csórók vagytok.
Mit tettetek ellene tegnap és mit tesztek ma?
Van piacképes szakmàtok?
Tudom valakinek utcàt is kell seperni,de ne te legyél az.
-Tudtok dumàlmi?
-Szexuàlis intelligenciàval hogyan àlltok?
Nem tudom, de én már nem sajnálom őket.
Némelyik megkeseredett emberkétől kaptam már olyan hangnemű privátokat, hogy a fülem is kettéállt.
22/N
-jobb érzés saját problémát saját kérdésként kiírni, az első által említett okok miatt
-mert ebben az anyagias világban ezek okozzák a legtöbb problémát egy átlagos napon. (külső, pénz)
A mai napig reménykednek benne, hogy valaki majd egyszer igazat ad nekik... Meg nyilván jól esik, hogy van 1-2 hasonlóan negatív gondolkodású fiúcska a topikban. Ugye negatív + negatív = pozitív.
Igazából engem sok mindenre ráébresztettek, többek között hogy mennyire jó társaságban vagyok, hogy egy férfi sem gondolkozik így körülöttem. Meg hogy még a leg "lúzerebb" férfi ismerősöm is képes párt találni.
Én azt tapasztalom, hogy minden általad említett kétségbeesett segélykérő kérdésre, jön 10 féreg ócsároló kérdése válaszreakcióként, megspékelve rosszindulatú trollok öntömjénezésével.
A trollkodás és a másikba rúgás, a segítségért esdeklők megalázása, az eleve rossz lelkiállapotú és sértett, sérült kérdezőkbe való belerúgás az ilyen kérdések alatt már sporttá nőtte ki magát. Kérlek javítsatok ki, ha tévednék!
2 hete egy kéregetőt vert 3 fiatal, kb. 20-25 fős tömeg gyűlt köréjük, de a szelfizésen és röhögésen kívül nem nagyon avatkoztak be. Közbeléptem, rájuk szóltam, kaptam én is párat, ezzel lehet, hogy megmentettem egy életet, hiába a fizikai sérülés, számomra ez lelki felüdülést jelentett, de nem lehetünk mind egyformák!
De tényleg mi értelme van, BEZZEG ÉN-ezni, meg a másikat még jobban lehúzni, vagy csak a saját nyomorotokat és sértődöttségeteket vetítitek ki ezen segítségért kiáltókra? Az az igazi nő és igazi menő macsó ismérve manapság???
Lehet bennem van a hiba, de részemről megpróbálok nekik inkább segíteni, ha tudok, de sajnos ritkán tudok érdemben hozzászólni, így inkább csendben maradok.
További szép napot (és további jó trollkodást), és kiívnom soha ne tapasztaljátok meg, hogy másoknak mit is okoztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!