Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell minden nap 200...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden nap 200 pénzes meg BMW-s meg "csúnya/sovány/alacsony vagyok" kérdést ideüríteni?

Figyelt kérdés

Javaslom a keresőt a jobb felső sarokban, ha nem tűnt volna fel. Ezerszer megkérdeztétek már és fárasztó, hogy szeméttel van tele ez a topic. Nem akartok felnőni esetleg? Vagy miért jó ugyanazt a lerágott csontot csócsálni?

És ezzel megy el a napjuk ahelyett, hogy csinálnának valamit az életükkel, vagy megoldást keresnének...

2017. dec. 1. 08:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem tudom én nem csavarodtam be pedig tudok túlórázni,a menedzserem is köszöni jól van bár néha fáradt.

Nem a munka a lényeg hanem az a mindset amivel odaáig eljutott,hogy ezen a szinten legyen mert oda komoly identitás változások kellenek más gondolkodás ami vonzó.

2017. dec. 1. 10:55
 22/28 anonim ***** válasza:
Az egészben az a legviccesebb,hogy annak idején hasonló tanácsokkal látott el egy volt haverom, akkor neki ment a csajozás úgymond, volt komoly kapcsolata is, voltak kalandjai, csak mikor kezdte elhagyni a szerencséje,akkor kezdte belátni,hogy igazam van. Elmondtam neki a nézeteimet,hogy mennyi esélye van egy ronda férfinak egy nőnél és mennyi egy jóképűnek, egyet értett a nézeteimmel. Legutóbb,amikor beszéltünk, ez már volt vagy másfél éve, egész "jó" nőgyűlölő szöveget lenyomott,hogy azóta mi a helyzet vele ilyen téren,nem tudom. Ennyit erről, ő is csak addig tudta hangoztatni ezeket a dolgokat,hogy pozitív hozzáállás, önbizalom stb.amíg sikeres volt a nőknél, utána már mindenféle szemét volt mindegyik nő.
2017. dec. 1. 10:55
 23/28 anonim ***** válasza:

22-es és miért hagyta el a szerencséje,mit csinált?

Igénytelen lett vagy mi?

2017. dec. 1. 10:57
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem lett igénytelen, nem tudom mitől hagyta el, pedig egy ideje külföldön él egyedül, nem anyucival, nem is keresett rosszul, aztán mégis ez lett, önbizalommal sem volt gondja soha, intelligens is volt, autodidakta módon megtanult németül,hollandul is. Bár az önbizalomra visszatérve állítása szerint azt magának fejlesztette még annak idején, de ez mindegy lényegében. Az érdekes az,hogy abban a korszakban volt sikere a nőknél,amikor az anyjával és a testvéreivel lakott, most hogy külön él,semmi.
2017. dec. 1. 11:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet kiigazodni a társkereséssel kapcsolatos dolgokon, ezért nem is foglalkozok vele már vagy 5 éve. Ide leírom a nézeteimet,aztán ennyi. Társkeresőn is talán 2012-ben voltam fent utoljára, néhány találkozás összejött, de semmi több, lett pár facebook ismerősöm, meg egy csaj van,akivel beszélgetek messengeren haver szinten. De azzal is minek,ha nem hallgat a tanácsaimra munka ügyben sem.
2017. dec. 1. 11:16
 26/28 anonim ***** válasza:

21 akkor örülj neki, hogy van érzéked a piacképes szakmához, és ezt komolyan mondom, nem gyúnyolódok.

Csak hányok itt ezen az oldalon elterjedt nézetekről, miszerint a férfinak legyen piacképes szakmája, de szeresse is azt a kb 5 féle szakmát ami MOn jól keres (de szakmunkás se legyen), legyen határozott, ambíciózus, jóképű, a nő meg nem baj, ha minimálbéres, majd neveli otthon a gyereket, dolgozni meg minek menjen ennyi pénzért.

Mondom ezt úgy, hogy a jóképűségen és a piacképes szakmán kívül a fentiek közül minden megvan nekem.

Inkább legyem a munkám a hobbim, mint valami amit gyűlölök.

2017. dec. 1. 11:38
 27/28 anonim ***** válasza:

10#

Ezek nem segítséget kérni jönnek, hanem mocskolni azokat akik nem olyan lúzerek mint ők, vagy egyszerűen csak nőnek születtek. Merthát tutujgatni kell egy olyan embert, akinek alaptétele, hogy minden nő k_rva és pofán kéne b_szni azokat a nőket akik nem elégszenek meg a minimálbérrel. Meg ha ezek az emberek küldözgetik a nőgyűlölő propaganda üzeneteiket az sem baj, meg kell ölelgetni őket, mert segélykérésként küldenek el az anyádba...

A hajléktalanos példádnal meg jobban illik ide az amit én láttam még régebben. Ültünk a villamos megállóban, amikor azt látjuk, hogy egy csöves felkap egy táskát egy nő mellől. A nő hapsija rögtön felállt, a tolvaj után rohant, elkapta, leteperte és ütni kezdte. Erre rögtön ugrott egy "hős" aki leszedte a tolvajról a férfit és földre szorította. Ha nincs ott egy osztálytársam aki megfogja a tolvajt, akkor elrohant volna a táskával.

2017. dec. 1. 18:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Mert a silány társadalom felszínes embereinek ez a napi problémája, élete nagy témája. Ezen jár a kis bogárnyi agya.
2017. dec. 3. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!