Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden nap 200 pénzes meg BMW-s meg "csúnya/sovány/alacsony vagyok" kérdést ideüríteni?
Javaslom a keresőt a jobb felső sarokban, ha nem tűnt volna fel. Ezerszer megkérdeztétek már és fárasztó, hogy szeméttel van tele ez a topic. Nem akartok felnőni esetleg? Vagy miért jó ugyanazt a lerágott csontot csócsálni?
És ezzel megy el a napjuk ahelyett, hogy csinálnának valamit az életükkel, vagy megoldást keresnének...
Hát nem tudom én nem csavarodtam be pedig tudok túlórázni,a menedzserem is köszöni jól van bár néha fáradt.
Nem a munka a lényeg hanem az a mindset amivel odaáig eljutott,hogy ezen a szinten legyen mert oda komoly identitás változások kellenek más gondolkodás ami vonzó.
22-es és miért hagyta el a szerencséje,mit csinált?
Igénytelen lett vagy mi?
21 akkor örülj neki, hogy van érzéked a piacképes szakmához, és ezt komolyan mondom, nem gyúnyolódok.
Csak hányok itt ezen az oldalon elterjedt nézetekről, miszerint a férfinak legyen piacképes szakmája, de szeresse is azt a kb 5 féle szakmát ami MOn jól keres (de szakmunkás se legyen), legyen határozott, ambíciózus, jóképű, a nő meg nem baj, ha minimálbéres, majd neveli otthon a gyereket, dolgozni meg minek menjen ennyi pénzért.
Mondom ezt úgy, hogy a jóképűségen és a piacképes szakmán kívül a fentiek közül minden megvan nekem.
Inkább legyem a munkám a hobbim, mint valami amit gyűlölök.
10#
Ezek nem segítséget kérni jönnek, hanem mocskolni azokat akik nem olyan lúzerek mint ők, vagy egyszerűen csak nőnek születtek. Merthát tutujgatni kell egy olyan embert, akinek alaptétele, hogy minden nő k_rva és pofán kéne b_szni azokat a nőket akik nem elégszenek meg a minimálbérrel. Meg ha ezek az emberek küldözgetik a nőgyűlölő propaganda üzeneteiket az sem baj, meg kell ölelgetni őket, mert segélykérésként küldenek el az anyádba...
A hajléktalanos példádnal meg jobban illik ide az amit én láttam még régebben. Ültünk a villamos megállóban, amikor azt látjuk, hogy egy csöves felkap egy táskát egy nő mellől. A nő hapsija rögtön felállt, a tolvaj után rohant, elkapta, leteperte és ütni kezdte. Erre rögtön ugrott egy "hős" aki leszedte a tolvajról a férfit és földre szorította. Ha nincs ott egy osztálytársam aki megfogja a tolvajt, akkor elrohant volna a táskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!