Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ezek közül melyik kizáró ok nálatok egy férfinél?
1. Rasszista.
2. Az IQ-ja nem éri el a 100-at.
3. A pénisze hossza nem éri el a 12 centit.
4. Erősen kopaszodik.
5. A magassága nem éri el a 170 centit.
6. 2 évet ült börötönben.
7. Biszexuális mindkét nemmel jelentős tapsztalata van.
8. Van 2 gyereke az előző nőjétől.
9. Csak az egy heréje van.
10. Több mint 120 kg.
Mind, kiveve 8 es 9.
M8ndkettot tapasztaltam, nem volt gond.
Ami tuti kizáró ok úgy, ahogy van:
- börtön, amennyiben nem ártatlanul ült
- biszex (az már akkor is kizáró lenne, ha nem próbálta volna ki pasival, de úgy meg főleg)
Ami necces:
- van 2 gyereke (most még olyan korban vagyok, hogy van esélyem gyerektelent megfogni, akkor inkább az... nem azért, mert nem szeretném a gyerekeket, hanem mert a legtöbb pár kommunikáció nélkül válik, aztán a gyereken keresztül piszkálják egymást, és az új nőn csattan mindig az ostor, az meg kell a fenének... hogy last minute hülye indokokkal lepasszolják a gyereket, amikor programot szerveztünk, hogy én ne nevelhessem a gyereket, de nyaljam ki a popsijukat, tehát én járjam a kanosszát azért, mert az apja sajnálja őket a válás miatt, a szemétkedéseket szó nélkül tűrjem... nem minden gyerekes apa ilyen, de rohadt sok sajnos)
Ami viszonyítástól függő:
- rasszizmus (ha tapasztalat miatt van és jogos, akkor nem probléma nekem - pl. cigányok... ha csak az, hogy "az ember színe fehér, bmeg", akkor zavar)
- több, mint 120 kiló attól függően, hány centi, és hogy mennyire elfolyós/hájas (párom pl. 118 kilósan is vonzott)
- 100 alatti IQ... hogy miben nyilvánul ez meg. Nagyon buta embert nem szeretnék (akivel megjelenni is ciki, annyira baromságokat beszél), de van olyan ember, akit okosnak tartok, pedig IQ-teszten nem érne el jó helyezést. Az okosságnak sok aspektusa van, nemcsak ez az irányszám, ez a fajta logikusan gondolkodás
Ami egyáltalán nem gond:
- kopaszodás
- 170 centinél alacsonyabb (amennyiben az én 156 centimnél magasabb)
- egy here
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!