Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ezek közül melyik kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ezek közül melyik kizáró ok nálatok egy férfinél?

Figyelt kérdés

1. Rasszista.

2. Az IQ-ja nem éri el a 100-at.

3. A pénisze hossza nem éri el a 12 centit.

4. Erősen kopaszodik.

5. A magassága nem éri el a 170 centit.

6. 2 évet ült börötönben.

7. Biszexuális mindkét nemmel jelentős tapsztalata van.

8. Van 2 gyereke az előző nőjétől.

9. Csak az egy heréje van.

10. Több mint 120 kg.

2017. dec. 4. 18:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
79%

1: ha csak szolidan, akkor nem kizáró ok

2: igen

3: nem

4: nem

5: talán

6: igen

7: nem tudom

8: nem tudom

9: nem

10: nem

35N

2017. dec. 4. 19:12
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

1. Mindenképp.

2. Mindenképp.

3. Ha másként ki tud elégíteni, és minden más stimmel, akkor nem hiszem

4. Nem

5. Nem

6. Igen, mert oda általában okkal kerül az ember

7. Nem

8. Nem tudom

9. Nem tudom

10. Volt kövér pasim, szerintem ő megvolt 120, bár sosem kérdeztem, pontosan mennyi. Ez alapján nem lenne az.

(Kérlek, privátot ne írjatok, mert van barátom, a válaszadással csupán a kérdezőnek akartam segíteni.)

22/N

2017. dec. 4. 19:17
 13/34 anonim ***** válasza:
23%
9-et leszámítva mind kizáró ok.
2017. dec. 4. 19:20
 14/34 anonim ***** válasza:
23%

1, 2, 3, 5 (de én magas vagyok nagyon, amúgy nem számítana), 10

- A börtön az attól függ, ha rendes meg tanult az esetbből, akkor nem számít, viszont méskülönben pirosjelzés.

- Én is biszexuális vagyok, szóval legalább lenne bennünk valami közös :D

- A 2 gyerek sem számít, az számít, hogy hogy viseli gondjukat (az viszont nagyon).

- Azért van az embereknek két heréje (meg páros szervei), hogy ha az egyik felmondja a szolgálatot, akkor a másik attól még el tudja látni a feladatát. Szóval ez nekem csak valami apró esztétikai probléma, majdnem ugyanolyan, mintha csak egy veséje lenne.

2017. dec. 4. 19:24
 15/34 anonim ***** válasza:
23%

1,2,3,5,6,8,9, 10 attól függ hogy az a 120 kiló izom vagy háj...

21L

2017. dec. 4. 19:24
 16/34 anonim ***** válasza:
56%
A 4. kivételével mindegyik.
2017. dec. 4. 19:25
 17/34 anonim ***** válasza:
72%

1 Akkor kizáró ok ha folyton előhozza és véresen komolyan veszi hogy minden x típusú embert a Dunába kéne lökni, beleköt az utcán emberekbe stb.

2 Egyértelműen kizáró tényező.

3 Attól függ ez okoz e szexuális vagy önértékelési problémákat. Ha így is ki tud elégíteni és nincsenek ettől komplexusai nem zavar.

4 Kizáró tényező.

5 Amennyiben eléri a 168 cm magasságot nem kizáró tényező.

6 Egyértelműen kizáró tényező.

7 Nem zavar amennyiben egy hetero kapcsolatban képes hetero férfiként viselkedni és monogám típus.

8 Egyértelműen kizáró tényező.

9 Ha ez nem okoz problémákat nem zavar.

10. Akár izom akár nem valószínűleg túl nagydarab lenne az én ízlésemnek de ha izom nem zárom ki hogy összejöhetne.

2017. dec. 4. 19:39
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
1,2,6 attól függ, miért,8,10
2017. dec. 4. 19:41
 19/34 anonim ***** válasza:
23%
A gyerek kivételével mind kizáró ok
2017. dec. 4. 19:42
 20/34 anonim ***** válasza:
23%

1. Kizáró ok, főleg, ha hangoztatja a fajgyűlöletét.

2. Ezt nem ilyen hülye tesztek el kell megállapítani ahol kijön egy semmitmondó szám attól függően, hogy épp milyen passzban volt a kitöltő. Szóval legyen azért értelmes valamennyire, ne legyen sík hülye, de idétlen tesztek eredménye nem számít..

3. Nem kizáró ok.

4. Nem kizáró ok, sőt, többnyire kifejezetten tetszik is, érettséget sugall nekem úgy tudat alatt (természetesen tudom, hogy nincs hozzá semmi köze)

5. Ha 165-nél (én magasságom) több, vagy legalább annyi, nem kizáró ok. Tőlem alacsonyabb azért ne legyen.

6. Attól függ miért, nem feltétlen kizáró ok. Rossz életű bűnöző nyilván kizárva.

7. Kizáró ok, és az a legjobban kizáró ok nálam.

8. Ezt elég nehéz megmondanom, talán azt mondanám kizáró ok, de lehet, hogy egy bizonyos helyzetben nem lenne az.

9. Kit érdekel? Nem kizáró ok.

10. Kizáró ok, én ennek még a fele sem vagyok, úgyhogy elég viccesen néznénk ki egymás mellett.

27

2017. dec. 4. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!