Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ezek közül melyik kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ezek közül melyik kizáró ok nálatok egy férfinél?

Figyelt kérdés

1. Rasszista.

2. Az IQ-ja nem éri el a 100-at.

3. A pénisze hossza nem éri el a 12 centit.

4. Erősen kopaszodik.

5. A magassága nem éri el a 170 centit.

6. 2 évet ült börötönben.

7. Biszexuális mindkét nemmel jelentős tapsztalata van.

8. Van 2 gyereke az előző nőjétől.

9. Csak az egy heréje van.

10. Több mint 120 kg.

2017. dec. 4. 18:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%

1. EGYÉRTELMŰ!

2.

3.

8. Ilyen férfi sosem kellenne,sorry..

9.

10.

Lehet lehet pontozni,csak mert őszíntén válaszoltam.

L

2017. dec. 4. 19:45
 22/34 anonim ***** válasza:
23%
Összes
2017. dec. 4. 19:55
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan már lányok, egy fél heréért valami 90 millát fizetnek a fekete piacon, hülye lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. :)

(Morbid vicc volt, tudom, betegségek stb. Bocsánat.)

2017. dec. 4. 19:57
 24/34 anonim ***** válasza:
56%

1,2,6,7,10.

A 8-ast nem tudom, helyzettől függ.

2017. dec. 4. 20:06
 25/34 anonim ***** válasza:
56%
1, 2, 4, 6, 7, 10
2017. dec. 4. 20:26
 26/34 anonim ***** válasza:
55%

Hát nekem is majdnem az összes.

1- én is rasszista vagyok, de ha nagyon komolyan nagyon nagy hangon hirdeti, akkor az zavarna. Én csak amolyan szolid-rasszista vagyok, csendben elmegyek szavazni a megfelelő pártra és átmegyek az út túloldalára ha c-kategóriás állampolgárok jönnek szembe, ennyiben ki is merül részemről. Ennél nagyobb mértékben azért emberileg vállalhatatlan a kérdés- szerintem.

2- ez azonnal kiütközik, ilyen emberrel nem sok keresnivalónk van egymás mellett. Túl intelligens hozzám ;)

3- kérdéses, nyilván mire kiderül a pénisze mérete, addigra már azért van közöttünk bizonyos fokú szimpátia, érzelem. Én nem szakítanék meg minden kapcsolatot vele az első pillanatban, amint meglátom pucéran. Megnézném, mit tud, próbálkoznánk, ha hosszabb távon nem működik a szex kérdése, akkor viszont szakítanék- de ez már kapcsolat szempontjából hátrány, nem az ismerkedésnél.

4- ha leborotválja a haját és egyébként tudja viselni a kopaszságát, nem zavarna

5- ha nincs emiatt kisebbségi komplexusa, nem zavar.

6- abszolút kizáró ok, tök mindegy, miért ült. Ha piti apróságért, akkor azért, mert béna volt és lebukott, ha komoly dologért (emberölés, sikkasztás, tudjistenmi), akkor meg azért, mert az már az én igen tág erkölcsi mércémbe sem fér bele.

7- aztán meg majd tőlem is azt várja el, hogy felcsatolhatóssal megdugjam, mi? Hogyne. Esélytelen.

8- Azt hiszem, ezt nem kell magyarázni. Rá se nézek ilyenre.

9- lásd a 3. pontban leírtakat. Amíg képes a gyermeknemzésre, addig nem hiszem, hogy zavarna, bár el kell ismernem hogy még sosem láttam magányos herét, lehet, hogy vizuálisan a tudatalattim nem tudná feldolgozni a látottakat. Szerintem emiatt nem szakítanék vele viszont (feltéve hogy nem steril meg ilyenek)

10- izom vagy tiszta zsír? esetleg a kettő kellemes kombinációja? ha egy megtermett ember, aki egyébként edzett csak van rajta némi pocak, az még lehet vonzó a kilói ellenére is.

2017. dec. 4. 20:28
 27/34 anonim ***** válasza:
23%
3,5,7,8,10
2017. dec. 4. 20:29
 28/34 anonim ***** válasza:
56%

1,6 ,7 ,8 9, 10

Azért ezek között is vannak különbségek és a körülmények sem mindegyek.

A nyolcassal nekem csak az a bajom hogy én spec nem tudnék kezelni egy ilyen helyzetet ezért nem próbálnám meg erőltetni.

A biszexualitás sem rossz dolog , nem vagyok homofób de engem zavarna.

ha betegségből adódóan 120 kg az azért nem ugyanaz mintha egy lusta dög lenne.

2017. dec. 4. 20:45
 29/34 Sunshinedoll ***** válasza:
39%
a 4. 7. és talán a 9 kivételével az összes kizáró tényező.
2017. dec. 4. 21:05
 30/34 anonim ***** válasza:
51%
4-es 9-es nem kizáró ok egyáltalán nálam. A 8as helyzetfüggő, továbbléptek-e mind a ketten, normalis a viszony az exszel, gyerekek mekkorák, hogy állnak hozzá...stb. nem kizáró ok, de ezen azért könnyen elcsúszhata dolog. A többi jelemzővel rendelkező személyekkel egyáltalán nem ismerkednék.
2017. dec. 4. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!