Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e várni?

Figyelt kérdés
Csak véleményeket szeretnék kérni, tapasztalat alapján. Van egy nagyon aranyos lány, akivel társkeresőn ismerkedtem meg kb. egy hónapja. Előre jelezte, hogy az elkövetkező hónapja káosz lesz a munkája miatt, el is fogadtam. Minden nap beszélünk, már telefonon is beszéltünk, szimpatikusak vagyunk egymásnak, nagyon egy hullámhosszon is vagyunk, nagyon hasonlítunk. Egyedül a távolság zavarja kicsit, és alig ér rá a munkája miatt és még nem sikerült randit összehoznunk. Nem akarok a végtelenségig várni, de félek, ha nem adok még pár hetet a dolognak, lehet életem lehetőségét szalasztom el. Sosem ismertem még hozzám ennyire hasonló gondolkodású, értékrendű és ennyire lenyűgöző lányt.
2017. dec. 1. 13:05
 1/3 anonim válasza:
Ha eszedbe jutott az "érdemes-e" kérdés, akkor valószínűsítem, hogy vannak elleérveid is ezzel kapcsolatban. Szerintem fogj egy papirt. írd le a mellette szóló érveidet és az ellen szólókat külön. Azután dönts belátásod szerint. Csak Te tudod eldönteni, hogy neked mi éri meg és mi nem.
2017. dec. 1. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt kérdezném, hogy mit tennél a következő egy hónapban, ami miatt ez akkora kiesés lenne? :) Kezeld fenntartásokkal, ezt úgy értem, hogy ne eköré szervezd az egész életed és minden gondolatod, de szerintem nem olyan nagy baj, ha az ember vár, hogyha egyszer úgy érzi, hogy érdemes. Ha ennyire fontos számodra, valószínűleg nem tudnád kiverni a fejedből egy ideig még úgysem, és nem nagyon tudnál másokra koncentrálni sem.

A lány korrekt volt, előre szólt, szóval nem hinném, hogy ez csak kifogás, és ahhoz képest, hogy elvileg el van havazva, naponta ír/hív, az már csak nem lehet olyan rossz.:)

Hajrá:)

2017. dec. 1. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. dec. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!