Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Őszintén, érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Őszintén, érdemes ilyenkor rátok várni?

Figyelt kérdés

Udvarolni kezdett nekem egy férfi pont egy éve, a gond csak az, hogy távkapcsolata van, amit képtelen lezárni már 11 éve. Hébe-hóba látogatja a nőt, van hogy hetek kimaradnak, hónapok, elmegy, ott tölt egy estét, és hazajön, de napi kapcsolatban vannak, telefon stb, de van h 3-4 napig a telefont se veszi a nőnek.

Nos tavaly udvarolni kezdett nekem, barátok lettünk, majd beadtam a derakam tavaly nyáron, elmentünk ide-oda, aztán kidobtam, mert elfelejtette közölni, hogy a távbarátnőjét viszi nyaralni... állítólag balhés nyaralás volt, utána mondta h igaz, míg azt nemtudja rendezni, addig fölösleges velem bármit is kezdenie. Aztán barátokká váltunk, nekem lett kapcsolatom, ő meg maradt a stagnáló kapcsolatában. Hónapokig nem találkoztunk, idén márciusban ismét összegabalyodtunk. Elég sokat találkoztunk, lefeküdtünk, jól éreztük magunkat, de a másik csajt nem zárta akkor sem le, viszont érezhetően sok volt köztük a balhé és nem nagyon járkált már hozzá, csak ilyen 2 havi szinten. Aztán megelégeltem, ismét kidobtam, 3 hét szünet következett, hogy nem is kommunikáltunk. Pár napja ismét találkozgatni kezdtünk, megbeszéltük adunk ennek még egy esélyt, és majd alakul... igen ám, csak a tegnapelőtt estét velem töltötte, majd elfelejtette közölni, hogy megy a másik barátnőhöz köv este... balhéztunk telefonba, aztmondta ő nem hajlandó erről beszélni, elég közönyös volt. Gondolom jól sikerült az este... Ja, és 2hét múlva viszi nyaralni a nőjét, nem is bántam, legalább elmondta, na meg bízom abban hogy szrul telik neki, mert egy esténél többet nem bírnak ki egymással... aztmondja fél a biztosat a bizonytalanért, vagyis miattam elhagyni, és neki idő kell, hogy elhigyje nem pattanok meg mellőle... várjak, vagy sem? Épeszű nő már megpattant volna... én meg túlságosan szeretem, és milliószor dobtam már ki, de sose tudtam elengedni... ő meg állandóan keresett, gondolom ő sem...

én 29, ő 39F

2017. júl. 9. 13:39
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
úgy érzem, hogy míg három hétre kidobtam, ismét összegabalyodott és harmoniában van a távbarátnőjével... gondolom beis van rendesen a csaj etetve, h miért távkapcs ez, hisz a pasi egyedül él, szóval hozhatná ide.. ő engem vádol, h fél tőlem, h mikor és hányszor szakítok még vele, és h miért nem vagyok türelmes...tudja h balhés, ezért kérte várjak.. de neki meg ez a legkényelmesebb szitu...
2017. júl. 9. 13:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
11 éve képtelen lezárni egy kapcsolatot? Hagyjuk már...
2017. júl. 9. 13:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne várj rá! Sosem fog szakítani,ha eddig nem tette!

N

2017. júl. 9. 13:55
 4/20 A kérdező kommentje:
igen, ez egyaltalan nem normalis dolog. allitasa szerint azota nemjott neki normalis no, ez meg egybiztos pont, de o sem kell nekiannyira h most tervezzen vele, vagy akarjon tole barmit is. nem akarja magahoz koltoztetni, nem tervez vele, csak hitegeti h majd osszejonnek stbstb. a csaj meg turelemmel var. mikor velem volt teljesen hanyagolta, mert csak a balhe ment koztuk, a csajban felsem merult h esetleg van itt valakije, olyan vakon szerelmes es bizik benne. azt sem tudja hol lakik a pasi... mas van neki beadva. enmeg ugye mindent latok hisz nem 700 kmre vagyok tole, hanem egy varosban elunk. tavaly aztmondta reg nem szereti azt a not, csak jo h van kit dgni, es neki o egy biztos pont mert orokke varna ra es mindent felaldozott erte. aztan jottem en, allitolag nagyon megfogtam, de iszonyat lassan haladunk, millioszor kidobtam mar es kb talalkoztunkv 50szer ebben az elmult egy evben. fogalmam sincs mit tegyek... az elso ffi az eletemben akitol keptelen vagyok szakadni.
2017. júl. 9. 13:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem érdemes várni. Hova? Még újabb 11 év? Vagy mi? :D

35F

2017. júl. 9. 13:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vallom, hogy várni senkire sem érdemes. Vagy most kellek valakinek, vagy nem fogok igazán sohasem. Ilyen egyszerű.
2017. júl. 9. 13:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos pont? Akkor ő kapcsolatfüggő, sőt, valószínűleg egyáltalán nem zárta le azt a másikat belül. Az érthető, ha egy elvált pár a közös gyerekeik érdekében tartja a kapcsolatot, de gondolom, itt nem erről van szó. Ne tervezz erre az emberre, keress mást.
2017. júl. 9. 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgy érzed, teljesen esélytelen, hogy jobb partnert találj, akkor maradj vele, egyébként zárd le ezt a megalázó kapcsolatot.
2017. júl. 9. 14:01
 9/20 anonim válasza:
100%
Egyszeruen kozold vele, hogy ha o nem kepes lezarni az elozo kapcsolatat(akar tav, akar nem), akkor teged felejtsen el. Ilyen egyszeru. Aki igy huzogatja elotted a mezes madzagot arra nem erdemes varni.
2017. júl. 9. 14:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Túl bonyolult egy férfi. Hagyd a fenébe, lesz olyan akinek te leszel az első és nem lesz melleted egy 11 éves kitudja milyen kapcsolata.
2017. júl. 9. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!