Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén, érdemes ilyenkor rátok várni?
Udvarolni kezdett nekem egy férfi pont egy éve, a gond csak az, hogy távkapcsolata van, amit képtelen lezárni már 11 éve. Hébe-hóba látogatja a nőt, van hogy hetek kimaradnak, hónapok, elmegy, ott tölt egy estét, és hazajön, de napi kapcsolatban vannak, telefon stb, de van h 3-4 napig a telefont se veszi a nőnek.
Nos tavaly udvarolni kezdett nekem, barátok lettünk, majd beadtam a derakam tavaly nyáron, elmentünk ide-oda, aztán kidobtam, mert elfelejtette közölni, hogy a távbarátnőjét viszi nyaralni... állítólag balhés nyaralás volt, utána mondta h igaz, míg azt nemtudja rendezni, addig fölösleges velem bármit is kezdenie. Aztán barátokká váltunk, nekem lett kapcsolatom, ő meg maradt a stagnáló kapcsolatában. Hónapokig nem találkoztunk, idén márciusban ismét összegabalyodtunk. Elég sokat találkoztunk, lefeküdtünk, jól éreztük magunkat, de a másik csajt nem zárta akkor sem le, viszont érezhetően sok volt köztük a balhé és nem nagyon járkált már hozzá, csak ilyen 2 havi szinten. Aztán megelégeltem, ismét kidobtam, 3 hét szünet következett, hogy nem is kommunikáltunk. Pár napja ismét találkozgatni kezdtünk, megbeszéltük adunk ennek még egy esélyt, és majd alakul... igen ám, csak a tegnapelőtt estét velem töltötte, majd elfelejtette közölni, hogy megy a másik barátnőhöz köv este... balhéztunk telefonba, aztmondta ő nem hajlandó erről beszélni, elég közönyös volt. Gondolom jól sikerült az este... Ja, és 2hét múlva viszi nyaralni a nőjét, nem is bántam, legalább elmondta, na meg bízom abban hogy szrul telik neki, mert egy esténél többet nem bírnak ki egymással... aztmondja fél a biztosat a bizonytalanért, vagyis miattam elhagyni, és neki idő kell, hogy elhigyje nem pattanok meg mellőle... várjak, vagy sem? Épeszű nő már megpattant volna... én meg túlságosan szeretem, és milliószor dobtam már ki, de sose tudtam elengedni... ő meg állandóan keresett, gondolom ő sem...
én 29, ő 39F

Ne várj rá! Sosem fog szakítani,ha eddig nem tette!
N

Akkor sem érdemes várni. Hova? Még újabb 11 év? Vagy mi? :D
35F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!