Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor érdemes rákérdezni? L
Több héten keresztül csevegtem egy fiúval. Nagyon jól kijöttünk minden téren. Netes ismerkedés amúgy. Kölcsönösen kerestük egymást. Volt, hogy 3 napig nem írt. Aztán újra. Rendes srác egyébként. Elég közel kerültünk egymáshoz. Másfél hete nem jelentkezik. Nem volt egyoldalú a dolog, illetve el is van foglalva, ígt gondoltam majd ír ha akar, lesz ideje. Csakhogy ennek másfél hete...
Lájkolgat fb-on, de nem keres. Érdemes rákérdezni, hogy most mi van, vagy hagyjam és kész?
Nem is a vesztenivaló miatt gondolkozom rajta, h kérdezzek e rá v sem. Nem tudom, hogy lenne e értelme? Hisz ha akarna, írhatna. Egy "szia, mizu?" nem nagy dolog.
Nem játszom a hercegnőt, merr mind a ketten kerestük a másikat. Csak elfoglalt volt, gondoltam hagyom, jelentkezik, ha ráér..v nem..
Én egyszer 4 hónapig leveleztem egy lánnyal ugyanígy. Minden nap beszéltünk, de 200 km-re lakott tőlem és még fiatalka is volt, 17 éves. Szóval végül miatta nem jött össze a találkozó, pedig totálisan egy húron pendültünk.
Kérdezz rá mindenképp, én is így tettem anno. Már ez elején érdemes letisztázni, hogy lesz-e előrelépés vagy sem, mert időt vesztegetni felesleges és értelmetlen.
Ne kérdezd, hogy most miért szarsz le?
Írjál valamit, ami az utolsó levelekhez kötődik.. lehet elfelejtette, hogy ő maradt el, és azt hiszi te távolodtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!