Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén, érdemes ilyenkor rátok várni?
Udvarolni kezdett nekem egy férfi pont egy éve, a gond csak az, hogy távkapcsolata van, amit képtelen lezárni már 11 éve. Hébe-hóba látogatja a nőt, van hogy hetek kimaradnak, hónapok, elmegy, ott tölt egy estét, és hazajön, de napi kapcsolatban vannak, telefon stb, de van h 3-4 napig a telefont se veszi a nőnek.
Nos tavaly udvarolni kezdett nekem, barátok lettünk, majd beadtam a derakam tavaly nyáron, elmentünk ide-oda, aztán kidobtam, mert elfelejtette közölni, hogy a távbarátnőjét viszi nyaralni... állítólag balhés nyaralás volt, utána mondta h igaz, míg azt nemtudja rendezni, addig fölösleges velem bármit is kezdenie. Aztán barátokká váltunk, nekem lett kapcsolatom, ő meg maradt a stagnáló kapcsolatában. Hónapokig nem találkoztunk, idén márciusban ismét összegabalyodtunk. Elég sokat találkoztunk, lefeküdtünk, jól éreztük magunkat, de a másik csajt nem zárta akkor sem le, viszont érezhetően sok volt köztük a balhé és nem nagyon járkált már hozzá, csak ilyen 2 havi szinten. Aztán megelégeltem, ismét kidobtam, 3 hét szünet következett, hogy nem is kommunikáltunk. Pár napja ismét találkozgatni kezdtünk, megbeszéltük adunk ennek még egy esélyt, és majd alakul... igen ám, csak a tegnapelőtt estét velem töltötte, majd elfelejtette közölni, hogy megy a másik barátnőhöz köv este... balhéztunk telefonba, aztmondta ő nem hajlandó erről beszélni, elég közönyös volt. Gondolom jól sikerült az este... Ja, és 2hét múlva viszi nyaralni a nőjét, nem is bántam, legalább elmondta, na meg bízom abban hogy szrul telik neki, mert egy esténél többet nem bírnak ki egymással... aztmondja fél a biztosat a bizonytalanért, vagyis miattam elhagyni, és neki idő kell, hogy elhigyje nem pattanok meg mellőle... várjak, vagy sem? Épeszű nő már megpattant volna... én meg túlságosan szeretem, és milliószor dobtam már ki, de sose tudtam elengedni... ő meg állandóan keresett, gondolom ő sem...
én 29, ő 39F

nem akarod ezt a sztorit beküldeni a Családi titkok-ba?
tuti 45 perces részt lehetne összehozni belőle :)
néha azért elgondolkozok, hogy az emberi naivitás milyen határokat feszegethet még.
te most egy újabb példája vagy ennek.

"milyen kapcsolat az ovek ha kepes megtenni azt h napokon at nem veszi fel a nonek a telefont"
olyan amilyen a tiétek is lenne.
nem értem, mit reménykednek a nők ilyenkor, egy 39 éves férfit már nem lehet "irányítani" nem fog változni. ha változik is az ideig óráig fog tartani.
a másik meg hogy sokan beleesnek abba a hibába, hogy túlértékelnek egyes embereket, csak a pozitív tulajdonságait képesek elfogadni. ezáltal egy kötélen rángatható bábbá válnak, mint ahogy te is.
a férfi szerintem jól tudja manipulálni a nőket, és megérzi ha valaki naiv és befolyásolható.

Lehet naív vagyok, de tapasztaltam már az ellenkezőjét is, pl a szüleim esetében, apukám huszonévesen nőfaló volt, anyukám miatt megváltozott, ennek 30 éve. Aztán volt egy párkapcsolatom, hasonló felállással, mielőtt a pasi engem megismert 3 nőt tartott...szépen bevolt osztva hétfőn ehhez megy kedden ahhoz szerdán a harmadikhoz és így tovább. Mindenki tudott mindenkiről. Megismert engem, kitette az összes nőjét, igaz ő rögtön, vállalta a kockázatot, hogyha mi becsődölünk ő egyedül marad... kitartottunk egymás mellett, egyedül benne vagyok biztos h soha nem csalt meg és valóban szeretett, rengetegszer bizonyította a két év alatt.
énis azon vagyok, h az aktuális párom már soha nem fog megváltozni... igazából semmit se ígér, csak legyünk, és majd alakul... igen ám csak én azthiszem h együtt töltünk 1-2 szép napot, és jó minden, aztán hidegzuhany h csak lement a másikhoz... aztmondja nem ismer még annyira, keveset voltunk együtt és időre van szüksége... de ez már beteg szituáció. én meg képtelen vagyok szakadni... meg belegondolok néha mit ígérhet a másik nőnek h az képes 3-4 hónapot rá várni,úgy h nem találkoznak, meg képes elhinni h szereti...

utolsó:a mai világban ma már örülni kell, ha van egy férfi aki keresi a nőt, mégha csak hébe hóba is... vagy ha "csak" egy szeretője van...
nem vagyok egy rusnya nő, de valamiért a normális férfiak elkerülnek. egy kapcsolatom se volt még, ahol becsültek volna, pedig tanult vagyok, intelligens és relatív dekoratív...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!