Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni (részletek lent)?
Sziasztok!
21 éves szűz fiú vagyok. Eddig egy kapcsolatom volt, két évvel ezelőtt, de akkor mielőtt megtörténhetett volna a dolog, vége lett. Az a helyzet, hogy én elég érzékeny típus vagyok, és nem szeretném, ha olyan valaki lenne az első, akit alig ismerek. Viszont mar nagyon vágyom a tesi közelségére, ha lenne valaki, akivel alakulna a dolog, akkor természetesen tudnék várni. Viszont jelenleg nincs senki a láthatáron. Bulikba néha szoktam járni, és ott elég valószínű, hogy történhetne egy éjszakás kaland. Nyáron is visszautasítottam több ilyet, a fenti okok miatt. A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy megbánnam e, ha egy "ismeretlennel" történne meg először?
Nem ez nem így van. Meg ami fontosabb, hogy neked azzal nem kell foglalkozni kiben mi merül fel. Az az ő dolguk.
A nehézség az, ha valamiért nem jön össze jól. Ezer dolog félremehet szexben, pláne részegen. Ha egy barátnő lenne az egyszerűen egy intimebb, biztonságosabb környezet, ahol nem itt és most kell mindennek mennie és aztán szia. De az sem gond, ha nem úgy megy a szex, csak ezt is kell tudni kezelni. És ha ez az első, akkor nehezebben szarod le :D
Egyébként az, hogy tapasztalatlan vagy, nem biztos, hogy átmegy a másiknak. Nekem elsőre nem akarta elhinni a csajom, hogy szűz vagyok. Attól eltekintve, hogy olyan ideges voltam, hogy először nem állt fel rendesen csak miután megnyugodtam.
Szerintem a tapasztalatlanság akkor lehet zavaró, ha azon agyalsz, hogy mit kell csinálnod és, hogy mit akar a másik, hogy csinálj. Ha mered azt csinálni, amit épp kívánsz, meg csak ösztönből, ami épp jónak tűnik, akkor az jó is lesz. Az nem lesz darabos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!