Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni (részletek lent)?
Sziasztok!
21 éves szűz fiú vagyok. Eddig egy kapcsolatom volt, két évvel ezelőtt, de akkor mielőtt megtörténhetett volna a dolog, vége lett. Az a helyzet, hogy én elég érzékeny típus vagyok, és nem szeretném, ha olyan valaki lenne az első, akit alig ismerek. Viszont mar nagyon vágyom a tesi közelségére, ha lenne valaki, akivel alakulna a dolog, akkor természetesen tudnék várni. Viszont jelenleg nincs senki a láthatáron. Bulikba néha szoktam járni, és ott elég valószínű, hogy történhetne egy éjszakás kaland. Nyáron is visszautasítottam több ilyet, a fenti okok miatt. A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy megbánnam e, ha egy "ismeretlennel" történne meg először?
Hát, ilyen az élet!
Sok türelem, meg várakozás. Néha siker. Nem akarlak letörni.
Eleinte én is úgy voltam vele, hogy majd a szerelmemmel... Aztán telt az idő és már ott tartottam, hogy mindegy, csak legyek már túl rajta. :) Aztán végülis olyannal történt, akit szerettem. Nagyon örültem, hogy túl voltam rajta. :) A poén, hogy kiderült, hogy a srác nős volt!!!! :) Úgyhogy ennyit a szerelemről. :)
Ezt neked kell tudni, hogy vársz-e vagy beadod a derekad. A lényeg, hogy mondd el a lánynak, hogy neked ez lesz az első! Ne görcsölj, jó dolog ez. :) Csak élvezd majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!