Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok javasolni pár csajozási dolgot, szöveget, hozzáállást?
Most azt kered irjuk le az elet ertelmet. Ahogy az elso is irta, errol konyvtarnyi irodalom van.
Csak teljesen lecsupaszitva:
-Noveld mind a kulso es belso ertekeidet amig csak lehet. (Pl oltozkodes, sport, tanfolyamok, olvasas)
- Teremts alkalmat a kezdemenyezesre, ha tetszik egy lany, akkor azt kozold vele kb. barmi aron. Pl lehetsz te Bradd Pitt, de ha 0-24 be wowozol akkor sose lesz csajod)
Mindset:
-Ferfi vagy, a visszautasitas a jatek resze, nem no vagy aki egofenyezesre szorul!
- minel tobbet ismerkedsz annal jobb leszel benne
- Ha ugy erzed a novel valami baj van, az ismerkedes soran, ne alkudj meg! lehet az nap delutan, a buszon megszolitott lany pont tokeletes lesz. Nok is valogatnak, valogass te is!
-legyel kivancsi arra akivel beszelsz
Legyel oszinte, nem, nem kell, hogy laza legyel, az sokkal rosszabb, ha probalod lazanak tettetni magad, de kozbe izzad a tenyered, s minden bajod van.
Nem, nem kell viccesnek lenned, ha nem az a karaktered, akkor szinten nem vagy oszinte, s piedesztara emeled a pun.it, azzal, hogy probalod megnevetetni. Dolgozol magadon, vannak celjaid, magabiztos vagy, mert oda mertel menni, ennel tobb nem kell.
Csajozo szoveg = piedeszta szinten.
Ez a legjobb csajozo szoveg:
Szia, meglattalak , egy kicsit hezitaltam, hogy idejojjek, de ugy voltam velem, hogy ezt a lanyt meg akarom ismerni, olyan kulonlegesnek talalom a kisugarzasod. Xy vagyok.
De lehet meg ez is tul sok, de nekem kb ez a stilusom.
"Tudnátok javasolni pár csajozási dolgot, szöveget, hozzáállást?"
ha jóképű vagy, nyert ügyed van, ha nem, meg is dögölhetsz tőlük.
duma és hozzáállás egyik szempontból sem kell. ha bejössz a nőnek, mindegy mit hadoválsz, ha nem kellesz neki akkor meg azért mindegy.
"Utolsó, ezt vitatnám, mert világéletemben jóképű voltam, de szöveg nélkül"
ezt azért nehezen hiszem. ha jóképű vagy, öntötték beléd az önbizalmat, megjöhetett a dumád, de ha nem is, akkor is tetszhettél csajoknak, ettől függetlenül. s ha tetszettél nekik, játszi könnyedtséggel jöhettél össze velük.
a jóképűség (vonzó külső) a belépő. a "jópasi"-nak sok mindent elnéznek. (a fajtámnak a létezést sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!