Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok javasolni pár csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok javasolni pár csajozási dolgot, szöveget, hozzáállást?

Figyelt kérdés
Pl. legyél laza, viccelj... Mivel szólítsd meg, és utána mit mondj...

2017. nov. 28. 17:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Erről könyveket, akár könyvtárakat lehetne olvasnod. Minden ennél rövidebb felesleges is neked. Senki nem tud olyat írni itt, ami neked tényleg segítene, ilyen karakterszámban. A gyk.hu nem arra van, hogy mini esszékben világnézeteket, világlátásokat tárgyaljanak ki az emberek.
2017. nov. 28. 17:55
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem tanulható. Hiába próbálsz ki minden baromságot, amit javasolnak neked, izomszagú, kétségbeesett, taszító lesz a nők számára ha nem őszintén, természetesen jön. És az alapja egy jó személyiség nem mellesleg.
2017. nov. 28. 18:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet megfogalmazni, mivelhogy minden nő és férfi más, egyiküknél révbe érsz, míg egy másik személyt eltaszítasz ugyanazon viselkedésformával...
2017. nov. 28. 18:05
 4/19 anonim ***** válasza:
közöld vele h mekkora a bráner. Ha elájul, már a tiéd is ^^
2017. nov. 28. 18:05
 5/19 anonim ***** válasza:
36%

A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát és a felkarikázott kolbászt, és megpirítjuk. Lehúzzuk a lábast a tűzről, és megszórjuk 2 fakanálnyi pirospaprikával. Átkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és kockára vágott burgonyát és felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi. Megsózzuk, borsozzuk, ételízesítőt is tehetünk bele, és addig főzzük, amíg a burgonya majdnem meg nem puhul. Ekkor hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és addig főzzük, amíg meg nem puhul. Friss kenyérrel, savanyú uborkával tálaljuk.

Ja, hogy ez a paprikás krumpli receptje, nem a nőszerzésé? Oh, talán azért, mert talán bármilyen krumpliból lehet csinálni paprikás krumplit, mert mindegyiket csak meg kő' hámozni és fel kell bäszni főni. Egy nő (egy ember) annál összetettebb, hogy találj leírást a megnyerésére. Felhívnám az alapvető különbségre a figyelmet: neki van személyisége, felnőtt valamilyen társas közegben, ami szintén formált rajta, és van szabad akarata. Te erre a büdös életben nem fogsz találni általános érvényű jó dumákat meg hasonlókat. De sok siker a bohóckodáshoz, szerintem elég szánalmas, mikor valaki ezt módszeresen űzi. Volt már dolgom vele, amint a helyzet olyanra vált, amit nem tudott előre betervezni a kis haditervébe (mellettem gyakori), borul az egész, aztán csak szerencsétlenkedik. Illúzióromboló. Akkor inkább legyen kezdettől balfsz, de legalább önmagából fakadóan az.

Csak az elcsépelt szarságot tudom ajánlani, amit normális ember magától belát: határozottság, udvariasság, önállóság, kreativitás, talpraesettség, kedvesség (nem nyalsz be, csak jófej vagy), humor, őszinte !!!! érdeklődés es figyelem -utóbbi kettőhöz hozzáteszem, hogy az nem az, mikor valaki beszéltet meg minden fszságot össze kérdez, csakhogy legyen valami. Érződik, mikor szar le a másik és mikor produkáltat azért, hogy legyen valami formális kerete a pïnaszerzésnek. Csak attól ő még ugyanolyan semmitmondó, unalmas ember marad egy normális nő szemében, pont azért, mert agyban nincs ott, és nem gondolkodik semmit, csak pörög, mint egy idióta a saját módszerei mentén.

2017. nov. 28. 18:06
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

Most válaszoltam egy hasonló kérdésre. A válaszom itt is helytálló.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

2017. nov. 28. 18:14
 7/19 A kérdező kommentje:
5-ös, nem pua-skodási szándékkal kérdeztem, csak teljesen tapasztalatlan vagyok a téren, fogalmam sincs, hogy kell csinálni, és szerintem erre nehéz rájönni tapasztalatlanul. Nem akarok konkrét szövegeket, ez baromság. Bár az se árt, ha tudok mit mondani az adott szituációban. Mondjuk olyan tanács, hogy mondjak valamit a szituációban... Ha valami működik, akkor az működik a hozzám illő személynél, amennyire lehetséges (pl. ha van pasija, vagy zárkózott, akkor kevésbé). Vagy lehet, hogy ez is bonyolultabb ennél. Lehet, hogy vannak nők, akik máshogy ismerkednek, pl. direkt megnehezítik a dolgot?
2017. nov. 28. 18:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék válaszolni a kérdéseidre, de fingom sincs miről beszélsz. Valaki fordítana légyszi?
2017. nov. 28. 18:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Használj google fordítót.
2017. nov. 28. 18:28
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha tapasztalatlam vagy, akkor szerezz tapasztalatot. Élesben fogsz rájönni, mekkora hülyeség ez a kérdés.
2017. nov. 28. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!