Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Annak ellenére, hogy tudom, van esélyem egy lánynál, aki tetszik, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy kezdeményezzek. Például vele beszélgettem is már, és abban maradtunk, hogy folytatjuk majd. Sőt még ő ajánlotta először, hogy beszéljünk majd még.

Ami még furcsa, hogy nem önbizalomhiány miatt van és nem is a kudarctól félek, inkább valamiféle motivációhiányt és közönyt érzek az egész társkereséssel kapcsolatban. (Nemcsak erről a lányról van szó.)

Nem vagyok messze már a 30-tól, szóval az sem lehet, hogy nem vagyok elég érett még egy kapcsolathoz vagy ilyesmi.

Legutolsó kapcsolatom tavaly zárult le, az is inkább erőltetett volt részemről. Hiába tetszett a lány, mintha nem tudtam volna teljesen részt venni a kapcsolatban.

27 f

2017. nov. 19. 23:29
 1/3 A kérdező kommentje:
A közönyt nem úgy értem, hogy nem vágyok testiségre vagy kapcsolatra, hanem sajnos valahogy az egész személyiségemre jellemző az, hogy nem szeretem megkavarni az állóvizet.
2017. nov. 19. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy nem voltál még szerelmes vagy nem vonzódsz a nőkhöz.
2017. nov. 19. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam már szerelmes és a nők tetszenek ebben biztos vagyok. Sikeresen és örömmel tudok maszturbálni csaj szóló videókra. :)
2017. nov. 19. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!