Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban, ha egy 30 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban, ha egy 30 feletti férfi komoly kapcsolatot keres és nem találja így a társát, akkor nagy eséllyel valami nagyon komoly gond lehet vele?

Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 17:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#19: annyi idős voltam, mikor megismertem egy nőt, akivel évekig együtt voltam.

Akkoriban én sem tudtam volna elképzelni, hogy gyerekünk legyen, annak ellenére, hogy minden téren őt gondoltam életem párjának. Aztán ahogy 35 lettem ez erősen megváltozott, sajnos addigra véget ért a kapcsolat.

Elhiszem, hogy 30 évesen eszed ágában sincs, de te meg hidd el nekem, hogy röpke 5 év alatt ez nagyon komolyan megváltozhat.

2017. nov. 20. 19:41
 22/22 MolotovPunk ***** válasza:
Persze,hogy változhat.Nekem is alakult már többször olyan helyzet,hogy pont akkor lett barátnőm,amikor egyáltalán nem számítottam rá.
2017. nov. 21. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!