Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban, ha egy 30 feletti férfi komoly kapcsolatot keres és nem találja így a társát, akkor nagy eséllyel valami nagyon komoly gond lehet vele?
Harmincas éveim elején találtam meg azt a komoly kapcsolatot, amire azt hittem, hogy gyerek, ház, ásó-kapa-nagyharang lesz.
Sajnos véget ért.
Most jóval harminc felett (de még 40 alatt) már nem olyan nagyon egyszerű kapcsolatot kezdeni, mindenkinek családja van, esetleg 1-2 gyerekkel elvált, a fiatalabbaknak meg már túl öreg vagyok.
# 11
Öreg...hmm virítsd a lóvét s fiatal leszel:D
https://www.youtube.com/watch?v=6fTRzk_KP_8
Ez csak süti, ne edd meg;)
" a jelenleg is szingli 30-as nők pedig nem a hozzánk hasonló férfiakat keresik."
Nem tudom milyenek a "hozzánk hasonlók", én azt látom, hogy a szingli 30-as nők köre borzasztó heterogén.
Ugyanúgy megvannak a 30 évesen próbálja újraélni az egyetemista éveik bulijait (aka "kapuzárási pánik") nők, ahogy azok is, akik évek óta teljesen kivonultak a társkeresésből, tele vannak sebekkel, elegük van (főleg abból, hogy sokan csak megdugni akarják őket). Nem egy ilyen nőt ismerek, csinosak, intelligensek, kedvesek, évek óta sehol egy férfi, és ha véletlen feltűnik egy a színen, akkor jön a begubózás, amíg el nem ijesztik.
A két véglet között pedig rengetegféle nő akad. Ettől függetlenül nem egyszerű megismerni őket, 10 évvel fiatalabban nem gondolta/parázta mindenki ennyire túl a párkapcsolatot, 30+ évesen meg a saját dolgunk nehezítjük.
#15: Az a baj, hogy az általad leírt két véglet adja a szingli nők túlnyomó többségét. Ők pedig nem akarnak komoly kapcsolatot. Létezik még a "mai modern sikeres nő" is, aki köszöni szépen, de jól megvan férfiak nélkül is.
A legjobb esély azoknál a nőknél lehet, akiknek nemrég ment tönkre a kapcsolata. Ők sokkal nyitottabbak, illetve két lábbal a földön járnak. Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.
"A legjobb esély azoknál a nőknél lehet, akiknek nemrég ment tönkre a kapcsolata. Ők sokkal nyitottabbak, illetve két lábbal a földön járnak"
Jah... leszámítva azt, aki az 6. randin közölte, hogy ő inkább mégis az exére gondol, így viszlát (megtörtént eset).
Igen, én is azt látom, hogy a bezárkózottak, és a bulikirálynők nagy számban vannak, én meg egyik csoporttal sem tudok mit kezdeni (pontosabban az egyik velem nem tud, én meg nem vagyok az a féktelen csapatós, bulizós típus)
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele kedves hölgyek és urak,de én most lettem 30 éves és egyelőre nem nagyon akarok elköteleződni,gyereket pedig egyáltalán nem akarok.Igaz persze az is,hogy jelenleg olyan lányok akartak összejönni velem mostanában,akik nekem egyáltalán nem tetszettek,vagy pedig agyilag (szerintem) kicsit kattantak voltak.Pl egyből gyereket akartak.Nálam az ilyen felejtős...
30/F
"jelenleg olyan lányok akartak összejönni velem mostanában,akik nekem egyáltalán nem tetszettek,vagy pedig agyilag (szerintem) kicsit kattantak voltak.Pl egyből gyereket akartak"
Pontosan ez utóbbi miatt lett nekik olyan sürgős összejönni valakivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!