Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők "múltja" nem számít egy alakuloban lévő párkapcsolatnál, de ha egy férfi szűz, esetleg prostizott akkor esélye sincs hazugság nélkül komoly kapcsolatra?
Miert van az, hogy a ferfiak lenezik azolat a noket, akik mar szexeltek egyszer is. ("jajj nem tudom elfogadni hogy mas is jart benne")
Miert van az, hogy a ferfiak viszont menonek erzik a sok partnert?
27 vagyok, nem szeretnek mar komoly kapcsolatot szuz lannyal. Tovabba olyannal se, aki mondjuk prosti volt. Nabumm...
A ferfiak igenytelenebbek ilyen szempontbol. Csak lyuk legyen a tobb masodlagos.
nem mindenki,én pl nem bacnék meg akárkit
Nem kell mindent a másik orrára kötni.
A szüzesség amúgy sokkal problémásabb egy férfi számára idősen, mintha elment volna prostival elveszteni, aztán helyrejönni pszichológiailag.
Ebben a kérdésben szigorúan tilos nőkre hallgatni, mert egy téves, hamis lelkiismeretfurdaláskeltő mérgező tanácsot tudnak adni.
Négy kimenet van:,
1. a szüzesség bevallása: ez komoly problémákat szülhet, hiába dumálnak itt a nők... nézzünk csak meg egy 29 éves orrvérzős szűzfiút....
2. a prosti és annak bevallása: Ez a legnagyobb állatság amit férfi csinálhat
3. ,hazugság a szüzességről: ugyancsak veszélyes játék nagyon... könnyen rá lehet faragni.
4. vagy a fentebb vázolt szelektív igazság prostival történő elvesztésről.
Ebből egyértelműen az utolsó a legkevésbé kockázatos. Ez a végső esszenciája ezeknek az eseteknek, főleg 25 felett.
Lehet tenni ellene, fel kell venni a kagylót, és választani a 4 opció közül. Illetve már csak kettő :) ...és a végén már teljes ember leszel, lélekben, fejben és testben is... kegyetlen játék ez, muszáj trúkközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!