Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők "múltja" nem számít egy alakuloban lévő párkapcsolatnál, de ha egy férfi szűz, esetleg prostizott akkor esélye sincs hazugság nélkül komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

2017. aug. 20. 18:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem hazugság, csak szelektív őszinteség. Nem tudom mit kell problémázni ezen. Sőt, még az sem hazugság ha azt mondod, eddig 20 nővel voltál, amikor még egyel sem. Az is szelektív őszinteség, hiszen nem tetted hozzá, hogy csak képzeletben vagy a valóságban is. Ahogy a péniszméretéről, fizetéséről is minden férfi hazudik, úgy a szexuális partnerei számáról is.
2017. aug. 20. 18:34
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
az a férfi amelyik hazudik,hogy bacott már az egy fére.g képes hazudni hogy legyen nője
2017. aug. 20. 18:35
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Miert van az, hogy a ferfiak lenezik azolat a noket, akik mar szexeltek egyszer is. ("jajj nem tudom elfogadni hogy mas is jart benne")

Miert van az, hogy a ferfiak viszont menonek erzik a sok partnert?

27 vagyok, nem szeretnek mar komoly kapcsolatot szuz lannyal. Tovabba olyannal se, aki mondjuk prosti volt. Nabumm...

2017. aug. 20. 18:35
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Ajj, de szeretem az ilyen kérdéseket... Minden attól függ, hogy mit képesek egy férfi és egy nő elfogadni egymástól. Ez egyénfüggő. Nekem pl a szüzesség sohasem lenne probléma, a prostizás viszont igen. Egy kivétellel: ha a pasi már annyira el volt keseredve, hogy neki soha nem lesz senkije, hogy elkeseredésében prostihoz menekült.
2017. aug. 20. 18:38
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
A ferfiak igenytelenebbek ilyen szempontbol. Csak lyuk legyen a tobb masodlagos.
2017. aug. 20. 18:40
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

A ferfiak igenytelenebbek ilyen szempontbol. Csak lyuk legyen a tobb masodlagos.

nem mindenki,én pl nem bacnék meg akárkit

2017. aug. 20. 18:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennek, hogy engem tényleg nem érdekelne a nő múltja, most velem ismerkedik, nekem csak az számít.
2017. aug. 20. 18:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A nők múltja ugyanúgy számít, senkinek nem kéne r.banc csaj, aki huszonévesen már 10 férfival lefeküdt, vagy vadidegenekkel kefél, de ez a másik nemre is igaz.
2017. aug. 20. 18:51
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell mindent a másik orrára kötni.

A szüzesség amúgy sokkal problémásabb egy férfi számára idősen, mintha elment volna prostival elveszteni, aztán helyrejönni pszichológiailag.

Ebben a kérdésben szigorúan tilos nőkre hallgatni, mert egy téves, hamis lelkiismeretfurdaláskeltő mérgező tanácsot tudnak adni.

Négy kimenet van:,

1. a szüzesség bevallása: ez komoly problémákat szülhet, hiába dumálnak itt a nők... nézzünk csak meg egy 29 éves orrvérzős szűzfiút....

2. a prosti és annak bevallása: Ez a legnagyobb állatság amit férfi csinálhat

3. ,hazugság a szüzességről: ugyancsak veszélyes játék nagyon... könnyen rá lehet faragni.

4. vagy a fentebb vázolt szelektív igazság prostival történő elvesztésről.

Ebből egyértelműen az utolsó a legkevésbé kockázatos. Ez a végső esszenciája ezeknek az eseteknek, főleg 25 felett.

Lehet tenni ellene, fel kell venni a kagylót, és választani a 4 opció közül. Illetve már csak kettő :) ...és a végén már teljes ember leszel, lélekben, fejben és testben is... kegyetlen játék ez, muszáj trúkközni.

2017. aug. 20. 18:52
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
ismerek olyan nőt aki tizenévesen curva volt,fél várost lecopta aztán huszon akárhányévesen megakart változni,és talált is olyan férfit akinek kelett,ezúttal komoly kapcsolatra,szal nőknek könnyű bármit akarnak megkapják
2017. aug. 20. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!