Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők "múltja" nem számít egy alakuloban lévő párkapcsolatnál, de ha egy férfi szűz, esetleg prostizott akkor esélye sincs hazugság nélkül komoly kapcsolatra?
Minek kellett lepontozni? A legtöbb férfi amikor első randin vagy netes ismerkedéskor a fizetését közli akkor az esetek 90%-ban szelektíven őszinte és azt az összeget mondja, amit valaha az életében megkeresett 100 túlórával, bónusszal, év végi prémiummal, mindennel együtt, és még ezt is felfele kerekíti és bruttó összeget mond. Lehet, hogy egy átlagos hónapban ennek a töredékét kaszálja, de mindent el lehet mondani sokféleképp. Ugyanazt a fizetést amikor a haverjainak panaszkodik, akkor "nem lehet megélni ebből a rongyos 80 ezerből". amikor meg csajnak, akkor "meg van majdnem a havi fél milla is"
sok a hazug fé.reg ez tény
Minden csak attól függ, mennyire tudod prezentálni a szelektív igazságot. Ehhez persze intelligencia kell és némi színész véna.
Nem kell kamuzni semmiről sem... csak a múlt az legyen már az enyém. Én soha egy barátnőmnek nem részleteztem hogy történt a dolog (vénszűzként). Engem se érdekel 16 évesen hogy vágták gerincre. Eddig nem is jelentett ez problémát.
Egyébként ki az a barom aki elmondja a fizetését? Ez egy intim kérdés, qrvára semmi köze hozzá a csajnak. Csak a legközelebbi barátain tudják, pedig jól keresek.
Ez egy jelzés, hogy elzavarjam a golddigger cafkát.
@12
Valódi, klasszikus értelemben vett randim sosem volt még, éppen ezért kérdezem: randin tényleg meg szokás kérdezni a másiktól, hogy mennyit keres? Alapvető illem, hogy egymás fizetéséről nagyjából annyit beszélünk, mint mondjuk arról, hogy miben halt meg az édesanyja, édesapja, testvére, legjobb barátja, akárkije - ha elmondja magától, akkor elmondja, ha nem, akkor kuss van. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy én bárkitől megkérdezzem ilyen nyíltan, hogy mennyi a fizuja, mint ahogyan azt is, hogy tőlem valaki megkérdezze.
............
Mint ahogyan de facto randiban nem volt még részem, úgy szexben is csak egyszer. Tudjátok, hogyan? Úgy, hogy hazudtam a szüzességemről. Idézem a lányt: "hát szerintem furcsa lenne, hogy te még nem...". Aztán amikor bekamuztam, hogy "márpedig én már de", akkor egyből meggondolta magát. Értelemszerűen két másodpercig bírtam a főműsort, de ha van egy csepp esze az embernek, akkor felkészül azzal a kifogással, hogy nagyon régen volt utoljára partnerrel.
18 Miért kell ebbe belemagyarázni a rosszat?
És ha csak ronda? Ő nem lehet boldog párkapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!