Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó hitegetni a másikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó hitegetni a másikat?

Figyelt kérdés
Ezt elég önző és szemét dolognak tartom. Miért nem lehet tiszta lapokkal játszani? Ha valaki nem elég jó, akkor minek talonban tartani? Mindenkinek vannak érzései, senki sem játékszer.
2017. nov. 19. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet mondani, hogy igazad van.

Idővel, majd megtanulod, az emberek az élet minden területén játszanak a többi emberrel.

2017. nov. 19. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek nem képesek őszinték lenni. Jó az a valaki tartalékba , elveszíteni nem akarják de fixen sem kéne, azaz ha nincs ló jó a szamár is néha. De ezt nem fogja megmondani.

Igen undorító dolog.

2017. nov. 19. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kettőn áll a vásár. Ha valaki érzi, hogy valami gáz van a másikkal, akkor vagy kimondja azt, vagy eltávolodik tőle.
2017. nov. 19. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek hagyod?
2017. nov. 19. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nehéz az érzelmeknek parancsolni és ilyenkor reálisan látni dolgokat. Egyébként is túl jóhiszemű vagyok és a legjobbat feltételezem mindig az emberekről. Érzem, hogy valami nem tiszta, de mindig olyan választ kapok, hogy aztán én érzem magam szemétnek, hogy nem vagyok elég megértő. Pont ezért megkaptam, hogy tolakodó vagyok stb. De mégis mire számítsak? Bizonytalan helyzetben tartanak már egy jó ideje és ezért más felé sem tudok nyitni. De az is lehet, hogy igaza van, de mivel túl naiv vagyok mindent elhiszek.Utálom az ilyen helyzeteket.
2017. nov. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!