Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ilyen sokáig beszélünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen sokáig beszélünk neten és ilyen jó vele beszélni akkor hiába van csalódás élőben akkor is megszereti a másikat?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve naponta több órát beszélek egy lánnyal szinte szerelmet vallott nekem állandóan keres hív nem tud aludni annyit Gondol rám ha élőben esetleg nagy csalódás leszek neki akkor is a jókba fog kapaszkodni és szemet huny a csalódás felett?
2017. nov. 1. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha élőben nem jöttök be egymásnak akkor nagyon gyors kiábrándulás lesz.
2017. nov. 1. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen mindegy, hogy mennyi ideje beszéltek így-úgy, ha még nem találkoztatok. Ott pedig az dönt, bejössz-e neki vagy sem.
2017. nov. 1. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
nem lenne kedved beszélgetni?ugyanolyan helyzetben vagyok csak én vagyok a lány
2017. nov. 1. 11:35
 4/9 A kérdező kommentje:
És olyan nincs hogy mindenféleképpen bejön mert teljesen abban az internetes világban él találkozáskor is és csak a jó látja bennem?
2017. nov. 1. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ilyesmi helyzetben úgy éreztem, hogy akár a bánya rémével is találkozhatnék, akkor is szeretném az illetőt, mert annyira meggyózött a neten és telefonon. Aztán, hogy e miatt láttam-e szépnek az élő találkozáskor, vagy amúgy is annak láttam volna, nem tudom. De nagyon-nagyon tetszett élőben, jobban sokkal, mint a fotóin.
2017. nov. 1. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Bármennyit is beszéltek előtte, és bármennyire vonzódik hozzád, ha élőben nem nézel ki olyan jól, mint képen, akkor ki fog ábrándulni belőled.
2017. nov. 1. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Interneten lehet csak a jót látja benned, mert az illúzióvárat már felépítette. Hiba volt eddig húzni a személyes találkát.

Most majd meglátjátok egymást teljes valójában. Hidd el, hogy más a valóság, mint a netes/telefonos csevej.

2017. nov. 1. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
#4-nek szól (2 voltam)
2017. nov. 1. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak nem Schwarzenegger-t játszottál a neten, de közben beleszerettél és kezdesz kiesni a szerepből?
2017. nov. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!