Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érthető ha egy fiatalabb férfi így viselkedik egy szerelmi csalódás után?

Figyelt kérdés
Ha úgy dönt, hogy most egy ideig biztos nem kell neki senki mert kissé elege van a lányokból és csalódott is nyilván. Ezért egy ideig csak magára szeretne koncentrálni, önfejlesztés karrier stb. Testileg és lelkileg is mindenhogyan jobb szeretne lenni, és lesz is, hogy majd ha valamikor akár évek múlva is megtalálja azt a bizonyos lányt akkor neki már csakis a legjobbat tudja nyújtani magából. Addig meg elvan magában.
2017. aug. 20. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezzel igy voltam ha nem igy teszek tonkre nentem volna
2017. aug. 20. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
45%

Teljesen ertheto, csak epp nem fog mukodni. Ahoz hogy jo legyel egy kapcsolatban nem lehet csak a kapcsolat elott edzeni ra. (fejleszteni magad persze lehet es ajanlatos is)

Egy kapcsolaton belul fogsz tudni leginkabb fejlodni hogy jobb par legyel.

2017. aug. 20. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Ez teljesen rendben van.
2017. aug. 20. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
tökre érthető
2017. aug. 20. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy milyen nemű, egy kapcsolat után nem ajánlatos rögtön egy másikba ugrani. Kell, hogy az ember átgondolja a dolgokat, mit rontott el ő, mit a másik, mire kell vigyáznia majd egy legközelebbi kapcsolatban, ill.hogy kivel ne kezdjen bele.
2017. aug. 20. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy szakítás után, szerintem ez teljesen érthető, emberi reakció.
2017. aug. 20. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez szerintem intelligensebb embereknél teljesen alap. Nem mondom ,hogy enélkül nem lehet valaki az, félreértés ne legyen.
2017. aug. 21. 01:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Sztem teljesen érthető, sőt ez még az egyik legideálisabb viselkedés.
2017. aug. 21. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez egy védelmi mechanizmus, főleg akkor ha a kapcsolat hirtelen ért véget és nem tudta feldolgozni a történteket. Pont olyan mint amikor valami váratlan baleset ér, mondjuk motorozás közben elesel és azt mondod hogy többet nem ülsz fel ár mert veszélyes, aztán idővel úgy is újra kezded. Ha pontosan tudod mi történt veled, tudod hogy mit hibáztál és levonod a konzekvenciát, akkor nyomban visszaülsz és kipróbálod újra, már a korábbi hibádból okulva sokkal megfontoltabb leszel.

Van olyan szakítás, ami hosszasan elhúzódik, és mindkét felet teljesen KO-ra teszi, ilyenkor érdemes pici szünetet tartani, mert kell a feltöltődés, kell az inspiráció, de ez max 1-2 hónap.

Ami az önfejlesztést és hasonló kamu dolgokat illeti, ezzel csak az egodat próbálod polírozni, lehet hogy jobban fogod magad érezni, de ez csak terelés. Aki sokat foglalkozik önmagával amellett elrobog az élet, nyitott szemmel kell járni és figyelni az embereket. Nem kell mindenkinek tetszeni vagy megfelelni, normális esetben egy embernek kell megfelelned és az az éppen aktuális partnered. Ha megfontoltan és tudatosan választasz ismerkedés során,akkor nem kell később csalódnod a partnereidben, sokkal könnyebb lesz az életed.

2017. aug. 21. 09:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van. Én konkrétan azt tanácsolnám neki, hogy hagyja a párkeresést amblokk a francba, mert a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Félszázezer csalódás után erre magától is rá fog jönni, ezt spórolnám meg neki.
2017. aug. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!