Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjam ki társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjam ki társkeresőre az igényeimet, úgy, hogy az ne legyen bunkó?

Figyelt kérdés

Tehát ilyeneket, hogy ne legyen anyuka, mert saját családot szeretnék majd, nem más férfi gyerekét nevelni. Ne legyen rajta semmilyen túlsúly, mert egyszerűen nem vonzódok a teltkarcsú nőkhöz. Minél inkább természetesebb legyen, ne legyen rajta tetoválás, túl sok smink, ne legyen túlzottan szolizott, mert én azt nem szeretem. Továbbá azt is igénylem, hogy dolgozzon valamit, nem várom, hogy a Harwart egyetemen végezzen és sok pénzt keressen, de ne eltartót keressen bennem, hanem akkor keressen másik férfit, de én nem leszek a "pénzes bácsija".

Nagyjából ennyi lenne az alap elvárásom, de férfiként elvárásokat kiírni az valamiért bunkóságnak számít. Ha egy nő ír ki 10x ennyi elvárást, sokkal bunkóbb és nyersebb stílusban azzal semmi gond nincsen, mert ők "megtehetik", ők válogatnak. De egy férfitől ez gáz?

2017. nov. 14. 15:14
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Ha jelenleg nettó 2 milliót keresnék sem tartanék el egy nőt, mert nem tartanám egy fair párkapcsolatnak. Kivéve akkor ha én 55 éves lennék, a csaj meg 25 éves, akkor fair lenne, hogy ő a csinos fiatal, és meg az idősödő, pocakos, vénember, és akkor igen, ő adja a fiatalságot és a modell külsőt, én meg a pénzt a párkapcsolatba.

2017. nov. 15. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!