Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjam ki társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjam ki társkeresőre az igényeimet, úgy, hogy az ne legyen bunkó?

Figyelt kérdés

Tehát ilyeneket, hogy ne legyen anyuka, mert saját családot szeretnék majd, nem más férfi gyerekét nevelni. Ne legyen rajta semmilyen túlsúly, mert egyszerűen nem vonzódok a teltkarcsú nőkhöz. Minél inkább természetesebb legyen, ne legyen rajta tetoválás, túl sok smink, ne legyen túlzottan szolizott, mert én azt nem szeretem. Továbbá azt is igénylem, hogy dolgozzon valamit, nem várom, hogy a Harwart egyetemen végezzen és sok pénzt keressen, de ne eltartót keressen bennem, hanem akkor keressen másik férfit, de én nem leszek a "pénzes bácsija".

Nagyjából ennyi lenne az alap elvárásom, de férfiként elvárásokat kiírni az valamiért bunkóságnak számít. Ha egy nő ír ki 10x ennyi elvárást, sokkal bunkóbb és nyersebb stílusban azzal semmi gond nincsen, mert ők "megtehetik", ők válogatnak. De egy férfitől ez gáz?

2017. nov. 14. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért bocsánatot kérni nem kell mindenért... azért is h létezel kb.

"lehetsz felőlem akár Fabregas-szint fejre"

Kívülről? Mert belülről... nos, hát szegény Fabregas nem túl okos :D

2017. nov. 14. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

Mit kell ezen ennyit töketlenkedni?

Ne azt írd, hogy kit nem akarsz, hanem hogy kit igen.

Tehát:

Keresem páromat kedves, karcsú, természetes szépségű, intelligens, gyermektelen hölgy személyében."

Érdekes, régen még tudtak a férfiak fogalmazni. Illetve lehet, hogy a férfiak ma is tudnak, csak ti nem.

2017. nov. 14. 16:23
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a férfi nem tud fogalmazni, akit az anyja nem tanított meg.
2017. nov. 14. 16:25
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
írd D-vel a Harwartot, úgy már nem leszel bunkó
2017. nov. 14. 17:26
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
"Keresem azt a vékony, gyermektelen hölgyet, aki a természetesség híve, önmagát ellátaja, és még utánam is ingyen csicskázni akar. Főzni nem tudok, takrítani nem szeretek, de tökéletes nőt akarok. Írj rám, ha ilyen vagy. "
2017. nov. 14. 17:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Ha jól nézel ki, nem fognak bunkónak tartani, bárhogyan is írod. Ha nem nézel ki jól, bunkónak fognak tartani, bárhogyan is írod.
2017. nov. 14. 18:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Hogy ebben mi a jó franc a nagy elvárás. Igenis nem kell egy olyan nő, akinek már van más férfitől gyereke. Olyan nő kell aki nekem akar szülni majd gyereket/gyerekeket és kész, az hogy ő hozott egy rossz döntést a múltjában, azért nem én vagyok a felelős, hanem egyedül ő. Épp ezért nem is én fogom a felelősséget vállalni érte.

Saját, kiegyensúlyozott családot akarok egy olyan nővel aki szintén ezt akarja, és kizárólag tőlem.

2017. nov. 14. 21:35
 18/21 A kérdező kommentje:

Vagy az kevésbé lenne bunkó, ha azt írnám, a "saját család" megfogalmazás helyett, hogy "közös gyereket akarok majd egy nőtől, nem a kőműves pista gyerekét akarom nevelni akivel felcsináltattad magad részegen egy klotyóban 20 évesen"

Szerintem az utóbbi vulgárisabb megfogalmazás, bár sok esetben igaz.

2017. nov. 14. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Jól írta az egyik válaszoló, úgysem fognak rád írni, neked kell vadásznod. A lányok már csak ilyenek :) Elég lenne kommunikálni és aki kiesik, annak megmondod, bocs, mégse egymást keressük. Erről szól az ismerkedés... Mert igen, lehet, hogy még nem talált munkát, mert az utolsó évét végzi és lehet, pont életed szerelme, akivel mindenképp meg akarod alapítani a saját családod... Amúgy hány éves vagy, hogy már a gyerek témával jössz?
2017. nov. 15. 10:06
 20/21 anonim ***** válasza:

" de ne eltartót keressen bennem, hanem akkor keressen másik férfit, de én nem leszek a "pénzes bácsija". "

:) A tipikus szöveg a nettő 200 ezres pasikáktól :D

2017. nov. 15. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!