Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány az, ha egy lány még nem látta a Star Wars egyetlen részét sem és nem is kíváncsi rá, mert nem kötik le az ilyen jellegű filmek?
Nézd meg az Így jártam anyátokkal című sorozat ide kapcsolódó részét.
[link] (4. évad 1. rész) (Csak 20 perc és remélem az ilyen jellegű sorozat leköti a figyelmed ennyi időre, vagy érdekel legalább ennyire a téma hogy 20 percet rászánj)
Hát, ha ez nem azt jelenti, hogy az ő filmes ízlése a Szürke 50 árnyalata, Alkonyat-filmek, Adam Sandler, Rob Schneider, Jim Carrey vonalon mozog, akkor nem hátrány.
Én kedvelem a Star Wars filmeket, de a Top 10-es listámon nincsenek rajta, mivel a Top 10 jelenleg ez nálam (nem sorrendben): A bolond egy napja, Rekviem egy álomért, 1984, Addams Family, The clockwork orange, A bukás, Kontroll, Sebhelyesarcú, Donnie Brasco, Szabadság-szerelem.
Sorozatok top 10 még, ha érdekel (szintén nem sorrendben):
The Big Bang Theory
Monk
Game of Thrones
Star Trek Voyager
Simpson család
Vakáción a Mézga család sorozat
American Horror Story
Yu Yu Hakusho
Monty Python repülő cirkusza
Mr.Bean original és a rajzfilm verzió is
(Kisebb kedvencek: Two and a half men, Charmed)
Nálam ez inkább előnyt jelent.
Végre valaki, akit szintén nem érdekel az a tyu-tyu-tyu-tyu pif-puf-paf, papírkarakterekből álló, értelmetlen, zagyva, űrkatyvasz.
Középiskolás koromban egyik tanítási óra keretében megnéztük az első részét és annyira unalmas volt, hogy komolyan jobban örültem volna egy rendes tanórának.
Nekem abszolút nem jönnek be az ilyen jellegű filmek, mert nem szólnak másról csak a jó és a rossz véget nem érő harcáról és egyetlen reális karakter sincsen, akiben legalább egy kicsi árnyalat vagy dimenzió lenne.
És ebben teljesen igazad is van, igaz ez a legtöbb "blokbásztörre" szintén igaz.
Viszont sokszor az agyonsztárolt "művészfilmek" sem mindig jók, lásd Saul fia, Túl a barátságon stb.
#Kérdező
És még mindig maradt ki pár kedvenc filmem... 12 dühös ember, Elfújta a szél.
Sorozat pedig: The Twilight Zone
Köszi az ajánlatot, megvan az esti filmprogramom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!