Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az mennyire hátrány Nektek, ha egy férfinak gyerekarca van 25 éves kor felett?
Tapasztalat alapján az idősebb, 30-40 éves korosztály rendszerint csodálkozik, miért nincs barátnőm, mert hogy jóképű vagyok szerintük, stb.
Ugyanakkor a 18-25 éves korosztálytól meg sokszor megkapom, hogy nem vagyok elég férfias külsőre, nincs sűrű arcszőrzetem, nem vagyok igazán nagydarab. Kíváncsi lennék az itt írogató, leginkább 20-25 éves korosztály véleményére is, ha kell, üzenetben küldök képet.
Az én barátom 26 éves és nagyon fiatalnak néz ki, kb. 16 évesnek, de ez kegyetlenül tetszik benne.
Nem baj az ha kisfiús arcod van, inkább örülnöd kéne neki, szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek az ilyen pasik jönnek be! :) 24L
Nagy hátrány. 29 éves vagyok, de simán elvegyülhetnék gimis korosztályban is. Minimum 5, de az emberek legalább 60%-a inkább 8-10 évvel néz fiatalabbnak, amire rátesz, hogy 177 centi és 62-63 kg vagyok. Mielőtt jönne az osztás: igen, edzek, de nem súlyemeléssel, mert azt unalmasnak találom. Saját testtömeggel végzek gyakorlatokat és belecsempészek némi parkourkodást is, de háromnegyed év alatt annak ellenére, hogy sokkal erősebb lettem (onnan indultam, hogy 10 darab térdelő fekvőtámasz után izomlázam volt, most meg 3x10 darab szabályos húzódzkodást csinálok, és célom az egykezes, egylábas fekvő, guggolás, stb.), nem híztam semmit. Arcom is maximum átlagos.
Így pedig a korosztályom egyáltalán nem vesz komolyan, a tiniket pedig én nem tudom komolyan venni. Óriási érzés! :!
Párom nem igazán néz ki huszonévesnek. Max 18-nak, de általában annyira se tippelik. Én dettó, csak nőben. Legutóbb egy csöves kezde el nekünk énekelni a "tini tini lány"-t. Rendszeresen kérnek tőlünk személyit, ha sört veszünk. De én ezt élvezem, vicces.
Barátomat pedig imádom, és iszonyatosan helyes szerintem a kis kölyök pofijával :)
Szóval, vannak ilyen elvetemült nők, akiknek ez bejön.
Ráadásul, nálam tényleg fiatalabb is párom, no nem sokkal.
25/n (23/f)
Velem is ugyanez van, bár borosta miatt talán 24-nek kinézek, de nincs dús / sok szőrzetem, illetve hiába vagyok 80 kg vékony alkatom van, ami tovább rontja a helyzetet. Elég ritka az a réteg sajnos akinél nem hátrány .
28F
Legalább abban szerencsés volt akkor, hogy magas, az még gyerekes arccal is idősít valamennyit meg férfiasít. nálam sajnos nincs meg, alulról súrolom az átlagot, bár amúgy nem panaszkodni akarok ilyen téren :)
Köszönöm az eddigi véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!