Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az mennyire hátrány Nektek, ha egy férfinak gyerekarca van 25 éves kor felett?
Tapasztalat alapján az idősebb, 30-40 éves korosztály rendszerint csodálkozik, miért nincs barátnőm, mert hogy jóképű vagyok szerintük, stb.
Ugyanakkor a 18-25 éves korosztálytól meg sokszor megkapom, hogy nem vagyok elég férfias külsőre, nincs sűrű arcszőrzetem, nem vagyok igazán nagydarab. Kíváncsi lennék az itt írogató, leginkább 20-25 éves korosztály véleményére is, ha kell, üzenetben küldök képet.
En eppen egy ilyen kisfius arcu, vekony, picit alacsony ferfiba vagyok szerelmes viszonzatlanul mar lassan egy eve. Ismerosok mondtak is, hogy tobbe nem engednek ovodak kozelebe, mert feltik tolem a gyerekeket. Szoval, ne csuggedj, jo vagy te igy. :D
23N
Vőlegényem 32 éves és tavaly elkérték a személyijét mikor frissen borotválkozva próbált pezsgőt venni az eljegyzésünkhöz. Miután megkért felháborodva közölte, hogy amúgy egy gyereknek mondtam igent, szóval nálunk az eljegyzés inkább volt vicces, mint megható, bár könnyesre röhögtem magam. Én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de ha egymás mellett vagyunk engem mondanak az idősebbnek, pedig 6 évvel fiatalabb vagyok nála... :D
Egyébként a legtöbb ember még mindig arcról próbál kort megmondani így hiába vagy vézna vagy kigyúrt, akkor is az arcvonásaidat fogják viselni. Vőlegényem 190 centi magas (én is 185 vagyok, szóval szép nagyra nőttünk) és hozzá atletikus testalkata van. Gyerekkorától kezdve egyetemig kosarazott ami meg is látszik rajta. Széles vállak és hát, keskeny csípő, izmos lábak. Most ugyan elkezdett pocakosodni, de az alaptestalkatát kamaszkorában megalapozta így könnyen szinten tudja tartani magát, zabapartykat meg nem rendez, így annyira nem is hízik.
Viszont a kisfiús kinézete mellé nagyon magabiztos így ha nem alkoholkikérésről van szó inkább nézik egy ambiciózus gyakornoknak ha nagyon beleszuggerálják a korát a véleménybe. Szóval szerintem ha van egy magabiztos fellépésed és nem fúj el a szél olyan vékony vagy, akkor simán sikered lehet a lányoknál. Meg akár vékony testalkattal is, sok lánynak az a zsánere. A nagydarab pedig sok esetben nem vonzó. Nekem a legtöbb ismerősöm, akire azt mondanám, hogy jópasi, (10-ből 8, a maradék kettőből 1 vonzó lehetne ha nem lenne igénytelen - nem foglalkozik a pattanásaival, zsíros haj, stb.) azok általában teljesen átlagos testalkattal rendelkeznek. Nincsenek kigyúrva, annyira nem is sportos alkatok, viszont elhízva sincsenek.
Szóval szerintem vagy rossz lányoknál próbálkozol (a divatmacák egy részénél most a borostás pasik a menők, mert a férfias színészek most borostásan rohangálnak) vagy a fellépéseden kellene javítani, ami nem csak a lányoknál hozna sikert de a mindennapi életben is.
Igen, ezzel tisztában vagyok, hogy a fellépésem, határozottságom is hagy kívánnivalót maga után, de rajta vagyok az ügyön, hogy ez is javuljon, csak ehhez évek kellenek, és nem 1-2 nap alatt változik meg az ember berögzött viselkedése, szocializáltsága. Ezt még el is tudom fogadni, hogy nem az erős oldalam.
Akkor esett le, hogy talán a külsőm sem igazán az esetem a mai fiatal lányok jórészénél, mikor a fényképemre ismeretlenül rámondták többen, hogy nem az esetük, mert nem vagyok elég férfias, a szakállasokra buknak stb, és ez nem 1-2 lánynál volt. Internetes ismerkedésnél, tinderen is ez a tapasztalat(Ugye az köztudottan húspiac, csak a külsőre megy rá szinte), kicsit nagyobb sikerre számítottam, mint hetente jó esetben is 1-2 match.
Azt sem mondanám egyébként, hogy rossz lányoknál próbálkozok, talán válogatósabb vagyok külsőre az átlagnál, de extra igényeim sincsenek, nem a bulizós, golddigger, szilikon mindene típusú csajokra, hanem inkább a sportosabb, lazább kinézetű természetes lányok az eseteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!