Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas és erőltetett ez a kifogás?
Van egy lány, akibe reménytelenül szerelmes vagyok. Ő tud erről, nem viszonozza az érzéseimet, de meg akar tartani barátnak. Nekem ez nem elég, ezért meg akarom szakítani vele a kapcsolatot. Azt mondta, hogy "túlságosan félti a barátságunkat". Itt telt be nálam a pohár, ekkor döntöttem el, hogy inkább nem beszélek vele többet.
A közös barátaink szerint viszont ez hiba. Azt tanácsolják, hogy fogjam fel úgy, hogy többre tart, mint a eddigi pasijait, és inkább megtart barátnak. És amúgy is, idézem őket, "elege van a kapcsolatokból". Ezért akar megtartani, még ha csak barátnak is.
Ez viszont szerintem erőltetett és szánalmas magyarázkodás. Úgy érzem, hogy csak talonba akar tartani, hogy legyen valaki, aki rajong érte, keresi a társaságát és foglalkozik vele. Egészen addig, ameddig nem talál egy pasit, akivel össze is jön. Erre a balfék szerepre viszont nem vagyok hajlandó.
Csak nehogy ez legyen a vége, a ,,nagy barátságnak":
Létezhet férfi-nő között barátság, ha abszolút nem jönnek be egymásnak, mindkettőnek stabil párkapcsolata van vagy melegek a felek. De az esetek 80%-ban, már maga a barátság is vonzódásból alakul ki, sokszor ez az ürügy, ,,én csak barátkozni szeretnék" és később több is lesz annál. De ha az egyik fél semmit nem érez, de azért erőlteti a dolgot akkor csak kihasználja, a másik meg aki szerelmes szenved meg szépen tönkre megy idegileg.
Szerintem egy fiú akkor tud igazán tovább lépni egy vissza utasításon, ha nem beszél a lánnyal egy jó darabig. Egy normális lány meg szépen elengedi, nem szenvedteti. Mert az egy srácnak maga a pokol, ha szíve választottját mással látja ölelkezni, csókolózni esetleg a csaj még Vele is beszéli meg szexuális élményeit. Esetleg még végig is nézheti a ,,szerencsés", hogy össze is költözik más pasival. Komolyan, normális az ilyen nő??? :(
Szépen elengedjük a srácot aki nem tetszik, hogy esetleg legyen esélye más csajnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!