Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi fog történni azokkal a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fog történni azokkal a 30 feletti nőkkel, akik elveszítették a fiatalkori szépségüket?

Figyelt kérdés

Sikertelen pasik, és rosszindulatú nők véleményére nem vagyok kíváncsi.

Köszönöm a megértést.

2017. nov. 13. 17:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Te ezt hogyan is képzeled Kérdező? Betölti egy nő a harmincat és egyszerre csak az addig szép nőből hirtelen csúnya lesz? Ekkora marhaságot régen hallottam, ne haragudj. Vannak fiatalok között is kevésbé szépek, ők 30 felett sem lesznek szebbek és vannak szebbek, ők pedig nem fognak megcsúnyulni, csak mert betöltötték a harmincat.
2017. nov. 13. 18:14
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem. A szépség elvesztése fokozatos. Egyébként meg te sem lehetsz valami szép, eléggé nagyképűnek tűnsz a kommentjeid alapján, 77%-os.
2017. nov. 13. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
82%
A szépség és a nagyképűség hogyan függ össze, csak kérdezem. Megjegyzem nem tudom milyen kommentjeimre gondolsz, ennél a kérdésnél ez volt az első hozzászólásom. Egyébként a férjemnek elég szép vagyok, nekem ez elég.
2017. nov. 13. 18:30
 24/33 A kérdező kommentje:

"A szépség és a nagyképűség hogyan függ össze, csak kérdezem. Megjegyzem nem tudom milyen kommentjeimre gondolsz, ennél a kérdésnél ez volt az első hozzászólásom. Egyébként a férjemnek elég szép vagyok, nekem ez elég."

Most legszívesebben beszóltam volna neked valamit, de inkább a rend kedvéért nem teszem. Micsoda nők vannak a világon.. főleg itt.. áhh...

2017. nov. 13. 18:34
 25/33 anonim ***** válasza:
83%

Más fegyvered úgy sincs, csak jól beszólni valakinek. Úúú, de durva.:D

Elfogytak az észérvek, jöhet a beszólás. Amúgy 3 77%-os válaszoló van a kérdés alatt.. De semmi baj.

Mondom, nőjj fel.

2017. nov. 13. 18:37
 26/33 A kérdező kommentje:

Most te melyik 77%-os vagy? :DDDDD

Mi van itt már?

Dehogy növök! Így pont jó. Dolgozni, csajozni, sportolni, zenét hallgatni, van ennél jobb? :-))))

2017. nov. 13. 18:40
 27/33 anonim ***** válasza:
53%
Èn a 21-es válaszoló vagyok, akinek te úgy beszólnál (csak nem tudsz). Így 30 felett az ilyen okoskodó kisfiúk kifejezetten szórakoztatnak, bár valahol megdöbbentő, mennyi szellemileg gyenge egyèn lètezik. Szerencsére az èn környezetemben inkább intelligens emberek èlnek, de itt lehet azèrt durvákat olvasni(a te kèrdèsed ès gondolatmeneted benne van a top 10-ben).
2017. nov. 13. 19:09
 28/33 A kérdező kommentje:

"Èn a 21-es válaszoló vagyok, akinek te úgy beszólnál (csak nem tudsz)."

->Igen, valóban. Különben legszívesebben így szólnék be neked:

https://www.youtube.com/watch?v=41qC3w3UUkU

(minimális angol nyelvtudással valamennyire érthető a szöveg)

"Így 30 felett az ilyen okoskodó kisfiúk kifejezetten szórakoztatnak,"

->Nem valószínű, hogy szórakoztatnálak. Egyrészt ahhoz neked nincs megfelelő humorérzéked, mert valahol ott hagytad a középiskola 12. osztályában (ha volt egyáltalán, és nem az volt a helyzet, hogy "érettebb voltál, mint a társaid"...). Tisztességesebb lenne beismerni, hogy szimplán gúnyolódsz rajtam, csak úgy csavarod a szavakat, hogy ne ez jöjjön le belőle, de azért az irónia úgyis látszódik.

'...bár valahol megdöbbentő, mennyi szellemileg gyenge egyèn lètezik."

->Vágom, hogy te most oltani akarsz engem a te "intelligens" stílusodban, de tudod te egyáltalán, hogy mit jelent ez a kifejezés, hogy "szellemileg gyenge"? Nekem van olyan ismerősöm, aki enyhén autista, ezért még arra sem képes, hogy végigolvasson egy könyvet. Nem azzal van a bajom, hogy most megmondod a véleményed, de ha már ezt teszed, akkor értelmesen csinálnád. Elég lett volna, ha szimplán azt írod, hogy bunkó vagyok, az még igaz is lenne.

"Szerencsére az èn környezetemben inkább intelligens emberek èlnek, de itt lehet azèrt durvákat olvasni(a te kèrdèsed ès gondolatmeneted benne van a top 10-ben)."

->Ez ismét semmi, te is beleestél abba a hibába mint az emberek nagy többsége: az intelligenciának nincs köze sem a műveltséghez, sem az etiketthez. Részletes információkért keresd fel a MENSA honlapját....

2017. nov. 13. 19:33
 29/33 anonim ***** válasza:
20-as éveiben szép volt, Harmincasként megfakult. Negyvenes nőkén újra szép lesz!Tapasztalat!!!!
2017. nov. 13. 19:46
 30/33 A kérdező kommentje:
Úgy legyen, Előző!
2017. nov. 13. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!