Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi fog történni azokkal a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fog történni azokkal a 30 feletti nőkkel, akik elveszítették a fiatalkori szépségüket?

Figyelt kérdés

Sikertelen pasik, és rosszindulatú nők véleményére nem vagyok kíváncsi.

Köszönöm a megértést.

2017. nov. 13. 17:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%

Ott lesz nekik a kisugárzásuk, az érett szépségük, jobb esetben az intelligenciájuk és a törődésre/szeretetre való képességük. Utóbbit nem úgy értem, hogy leállnak szánalmas fszfejekkel, hanem úgy, hogy mondjuk tudnak minőségi szeretetet és törődést adni a párjuknak és a gyerekeiknek is, és egy jobb emberi természet már önmagában is van akkora előny, hogy hasonlóan barátságos és kellemes embert akarjon maga mellé joggal.

Tudom, hihetetlen, amit írok, de minden korban lesznek szebbek, és nem azért, mert fiatalnak látszanak. A 30-asoknak másképp néz ki a szépségük, mint egy huszonévesnek, de van nekik, ebben így, 21 éves fejjel is hiszek. Minden csak igényesség és összeszedettség kérdése. És azt kell elfogadni, hogy változik a célközönség: 20-25 éves "fiúkák" helyekk 27-37 év körül érdemes társat keresni, nagyobb eséllyel találnak olyat, aki nyitott rájuk. Egy huszonéves lány sok dologra alkalmatlan és haszontalan, egy 30 éves nővel szemben, és ezt minden gúny nélkül mondom. Emellé a tény mellé bejön, hogy a korosztályom túlnyomó többsége (férfiak és nők is) egy komolytalan trágya(ami remélhetőleg változik az évek múlásával), ami gyönyörűen fest a kirakatban, és óvodás érzelmi szintjén lévő férfiak igényét szolgálja csak ki, tisztelet a kivételnek, aki többre vágyik egy szép nővel kúrásnál. ;)

Nőjj fel, kicsim.

2017. nov. 13. 17:23
 12/33 A kérdező kommentje:

Szerintem nem jól tettem fel a kérdést.

Nem azokról beszélek, akik annak idején szépek voltak, de azóta kicsit megereszkedett a mellük, megjelent néhány ránc, meg ilyenek.

Hanem azokról, akik szó szerint megcsúnyultak. Szóval ők is a kisugárzásukkal hódítanak majd? Értem. Hát, engem biztos nem fognak meghódítani :D

2017. nov. 13. 17:24
 13/33 A kérdező kommentje:

Akkor konkrét példával.

Én olyanokról beszéltem, mint ő:

[link]

2017. nov. 13. 17:26
 14/33 anonim ***** válasza:
De ő picit fogyi, őt ne hozd példának.
2017. nov. 13. 17:34
 15/33 anonim ***** válasza:
Én ugyan még csak 29 vagyok, de minek kellene történnie? Maximum annyi változást látok magamon a "fiatalkori" önmagamhoz képest, hogy nagyobb lett a mellem és kerekebb a fenekem. Viszont nem lóg semmim, a hajam sem hullik. Szerintem semmit nem veszítettem a szépségemből, maximum sok mindent megtanultam és már nem kislánynak érzem magam, hanem nőnek.
2017. nov. 13. 17:36
 16/33 A kérdező kommentje:

Linkelhetnék más nőt is, aki kb. hasonlóan néz ki, mint aki a képen van, szóval mindegy.

Tévhit, hogy a nők 30 felett lesznek szebbek, meg az összes ilyen marhaság...

IGEN, vannak olyanok, akik még 40 évesen is jól néznek ki. De egyébként elég ronda nők is vannak köztük. Fiatalok azért - nem meglepő módon - többségében szebbek.

2017. nov. 13. 17:40
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
Nem fogják őket zaklatni
2017. nov. 13. 17:48
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Akit linkeltél, az vélhetően korábban sem a szépségével hódított. a szép fiatal nők nem szoktak látványosan megcsúnyulni. és 30 éves korukig a nagyobbik részük megtalálja a párját, úgyhogy élnek a férjükkel/párjukkal boldogan.
2017. nov. 13. 17:48
 19/33 A kérdező kommentje:
Ez utóbbival sem értek egyet, de azért köszi a választ.
2017. nov. 13. 18:03
 20/33 anonim ***** válasza:
57%
Hidd el, őket is kezelgeti egy réteg. Mit gondoltál? Megcsúnyult pasi nincsen? Dehogynem, belőlük van a több.
2017. nov. 13. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!