Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy férfi ilyet mond egy nőnek, akivel együtt van?
az ilyen kijelentések nem a semmiből szoktak előpattanni,hanem vezet hozzá egy út,ami kikövezi neki az alapot.
szóval könnyen lehet,hogy ott és akkor ez helytálló kijelentés volt.
és az is lehet,hogy nem a szó szerinti jelentés a lényege,hanem a mögöttes tartalma pl-
elegem van a hisztidből,menjél csináljál már valamit,csak hagyd abba a piszkálásom.
vagy pl ha már semmivel sem lehet megfékezni a nőt,akkor is jöhet ez az egyértelműsítő kinyilatkoztatás,aminek a lényege ugye a keret visszavételére tett kísérlet.
mert az a nőnél van,ha ennyire demonstrálni kell,hogy nincs is nála.
#14-hez hasonló kiindulási pontról én azt gondolnám, hogy a kérdéses ingatlan a hapsi nevén van.
Hasonló tartalmút én is mondtam exnek, mikor jött problémamegoldás helyett jött a "megszoksz vagy megszöksz dumával". Mondtam neki, hogy mivel az én házamban lakik, gondolja át az alkupozícióját, mert ez egyelőre még csak az ő szökésére elegendő, ha már tárgyalni nem hajlandó.
31/f
"nemcsak őt, de úgy nagy általánosságban a nőket is minősíti az eset..."
Nálad elmentek otthonról? Általánosságban a nőket? Maximum azt a nőt, aki leáll ilyen alakkal, de az sem én vagyok. :D
Én is szoktam mondani poénból, a párom csak röhög rajta mert tudja mit jelent:
Az a baj hogy hiába írják itt azt hogy nem lennének együtt ilyen pasival, a tapasztalatok azt mutatják hogy igenis együtt vannak.
Sok nő igényli hogy a férfi legyen domináns, és aki erőssen domináns az igenis mondd ilyet. Akár a nő szemébe, akár nem, de így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!