Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavarna ha a barátnőtök volt együtt nővel?
Figyelt kérdés
Nem együttélésre gondolok hanem egy éjszakára, de csak puszta kíváncsiságból. Nincs benne ferde hajlam, ez végett nem kellene aggódni :D2017. júl. 1. 12:08
1/11 anonim válasza:
Nem zavarna, mert így tudom, hogy nem egy szégyenlős kislány az ágyban.
2/11 anonim válasza:
Az zavar, ha ferde hajlamnak hívja a biszexualitást (egyébként van benne, mivel heteroszexuális nő nem kíváncsi, meg nem próbálkozik, tehát a lány biszex).
Ne keverjük a biszexualitást a hűtlenséggel. Semmi gondom azzal, ha akár nőbe akár férfibe bele tud szeretni, azzal inkább, ha hűtlen, és teljesen mindegy, hogy milyen nemű emberrel csal meg.
A XXI. században szerintem kb ez a normális gondolkodás a szexualitásról.
4/11 anonim válasza:
A 21.században belefér, hiszen ez egy beteg, degenerált világ;)
5/11 anonim válasza:
Engem nem zavar, de mesélje el, hogy milyen volt. :) Igazából én az ellen sem tiltakoznék, ha mellettem egy nő is foglalkozna vele időnként. Az valahogy nem megcsalás nekem. Szívesen meg is nézném őket, vagy akár be is szállnék.
8/11 anonim válasza:
Ha csak kipróbálta és nem jött be neki, nem zavarna.
10/11 anonim válasza:
akár 3asban is lehetnénk :)
engem nem zavar, sőt O:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!