Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon dögös csaj jön veletek szembe, mikor együtt vagytok valahol, akkor a barátnőtök hogy reagál?
Legutóbbi barátnőmet nem különösebben érdekelte az ilyesmi, aminek én fölöttébb örültem. Mondjuk nem igazán adtam okot bármiféle megjegyzésre. Öt éves pályafutásunk alatt egyetlen egyszer jegyezte csak meg, hogy feltűnően erősen néztem egy csajt az utcán, pedig én csak azon csodálkoztam, hogy hogy a bánatban nem fázik a lába (ilyen kellemetlen őszi idő volt mint most) a miniszoknyában...
Korábban volt olyan barátnőm is, aki ilyenkor cirkuszt rendezett, még mielőtt bárkire ránézhettem volna. Na, az a csaj szörnyű féltékeny típus volt...
Közösen megnézzük és konstatáljuk, hogy az evolúció az évmilliók alatt létrehozott egy olyan lényt, amely mindkettőnk számára esztétikus.
Ha állatkertbe megyünk, akkor is nagyjából ugyanezt csináljuk.
Nőként válaszolok. Tisztában vagyok azzal, hogy a párom nem vak (szerencsére). El tudom képzelni, hogy megnézi a jó csajokat (bár én még nem vettem észre, szóval nem feltűnően teszi). Viszont VELEM van.
Felnőtt ember, aki nem egyetlen tulajdonság alapján választott társat, hanem egy "csomagot" választott, akivel jól érzi magát összességében. Voltak előttem csinos barátnői, akikkel személyiségben (nagyon) nem passzoltak. Bennem a külsőn túl még nagyon sok minden mást is értékel, olyan dolgokat, amik első ránézésre nem szoktak kiderülni. Mivel szinte naponta elmondja, milyen sokat jelent neki a kapcsolatunk és mindaz, amit nyújtok számára (a személyiségemmel, a gondoskodásommal és szexuálisan is), ezért nem tartom valószínűnek, hogy pusztán egy csinos megjelenéstől el tudna csábulni. Ha pedig így lenne, akkor egyáltalán nem bánnám, mert akkor nem az a férfi, akinek hittem.
Úgyhogy felőlem azt néz meg, akit akar, ez még nem árt a kapcsolatunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!