Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik vajon olyan párkapcsolat, ahol a pasi használja ki a sokkal jómódúbb nőt, és ennek ellenére a nő évek óta együtt van a csóró sráccal?
Ismerek ilyen házasságot. Kettőt is.
Az egyikben a férfi 1996 óta munkanélküli, a nő keresete havi 800 ezer. A férfi a háztartásbeli és amolyan "kalandor", mindenféle szarságban részt vett már. 2 gyerekük van. Mi a baki? A nő baromi ronda. De tényleg, betörtik a tükör előtte, jelleme pedig olyan jó, hogy még a szerető se viselte el jópénzért annakidején. Szóval ezért.
A másiknál azért van tartva egy 2 méter magas, széles, dürhő férfi (kamu munkája van), mert a nő fél a hatalmas lakásában egyedül. Igaz ott láncon van a férfi, a szava semmit nem ér, és mint a kisgyerek mindenre engedélyt kell kérnie. A nő ott nem olyan vészes, korához képest pedig főleg nem.
Ismertem olyat, hogy csak dugni kellett és minden hülyeségéhez jó pofát vágni, aztán zsebpénz, külföldi nyaralás stb. A haver lelépett mint a szélvész.
30/f
Én is ismerek több ilyet. Az egyik esetben a nő idősebb és gyereket akart (meglett). Neki van otthona, élete, így ő gondoskodik a fickóról. Többet is keres nála.
A másiknál a pasas munkanélküli volt. Ott is a nő rendezte el a pasas életét.
Mind a ketten odavannak a csávójukért (nem azt mondom, hogy álompasik, de a nőknek mindenképpen azt testesítik meg).
Harmadik sztori szintén: a nőK(!) költenek rá, a pasi elég link, melója is változó és ő ráadásul még csajozik is rendesen, mert mindig vmelyik aktuális barátnőjével él együtt. A többiekkel meg randizik és veszik neki a cuccokat.
Ismertem egy olyan srácot is, aki idősebb nőkkel jött össze (főleg szexre), azért amit már előttem is írtak, költőpénz, teló+használat fizetése.
Aztán volt még egy olyan ismerős is, akinek egyszer volt egy olyan csaja (nem csúnya egyébként, csak bele volt zúgva a srácba, pedig nem volt egy közízlés szerinti helyes csávó, csak valahogy tudott bánni a csajokkal és tapadtak rá). Na és a csaj vett neki kocsit, meg hordta mindenhová, fizette neki a dolgokat és ezt évekik. Ráadásul náluk a két család között is nagy társadalmi különbség volt (tanultságban, viselkedésben, anyagiakban).
Ja eszembe jutott még egy. Gazdag c család terebélyes leánykája járt egy nem c sráccal. Szintén bele volt habarodva és ő is fizetett neki mindent. A csávó meg úgy viselkedett, hogy majdhogynem megvetette, de még így is a lábai előtt hevert a lány.
Úgyhogy vannak ilyenek. Nem kell kifejezetten jómódúnak lenni, elég, ha a nőnek valamivel több pénze/jobb lakhatása, megélhetése van, amit hajlandó szívszerelmével megosztani, és már ragadnak is a kis dzsigolók.
"Az utóbbi pár évben elég gyakori, hogy a pasi egyből költözne a nőhöz, ahogy megtudja, hogy van háza és egyedül él."
Igen én is ezt vettem észre!
Kell hozzá egy jó test és egy 22 es farok.
Tapasztalat.. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!