Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti kezdenétek komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kezdenétek komoly kapcsolatot olyan nővel akinek van gyermeke (i), úgy, hogy nektek nincs saját?

Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 06:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
66%

Nettó 140-et keresek+csp+gyt, szépen megélünk belőle a kisfiammal és nem a semmire szültem, nem a párom akarata ellenére. Mégis megcsalt, mert neki 16 éves fruska kellett (én 25 vagyok). Nem eltartót és nem is pótapát szeretnék a fiamnak, csak egy társat. Büszke vagyok rá, hogy egyedül is megállom a helyem, de mégis jó lenne esténként hozzábújni valakihez, szerelmesnek lenni stb. ugyanarra vágyom, mint a gyerektelen egyedülálló nők.

Megértem, ha ez sok férfinak nem oké, de attól még nem kell megalázni egy nőt, csak azért mert gyermeke van.

2017. nov. 10. 14:17
 62/68 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

Nem vágyom gyerekre :)

2017. nov. 10. 14:19
 63/68 anonim ***** válasza:
70%

"...Mégis megcsalt, mert neki 16 éves fruska kellett (én 25 vagyok)."

Tudod, mi férfiak mit látunk ebben a mondatban? Hogy az exed megtehette azt, hogy miután te veszítettél némileg a kívánatosságodból, akkor a fiatal tizenéves szexi vonzó lányokkal kezdjen. Szerinted a férfiaknak ezt hány százaléka teheti meg? Durván úgy 20%. Az alfahímek.

Sajnos a te eseted nem egyedülálló, hanem az általános. A nők összejönnek egy vonzó alfa férfival, aki szerencsés genetikai adottságokat tudhat magáénak. Aztán ennek a férfinak szülnek egy gyereket. Természetesen a férfi kellően vonzó ahhoz, hogy a nő hazudjon magának, másképp lássa a tényeket, éppen ezért bemeséli magának, hogy ez a férfi biztos ki fog tartani mellette élete végéig, mert olyan rendes, kedves, megbízható stb.... holott sosem volt az, csak a nőt elvakították a hormonjai.

Aztán a szülést követően (miután a nő is veszített a vonzerejéből a szülés miatt), ezek az alfa férfiak elkezdenek kalandozni. Mert megtehetik. A kalandozásuk eredményeképpen pedig maguk mögött hagynak egy immár egyedülálló anyát, aki várja azt a béta (tehát átlagos férfit, a maradék 80%-ból), aki majd játssza a pótapát, komoly kapcsolatra lép vele annak reményében, hogy időnként legalább egy kis szexhez jut.

És el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol adódik a gubanc. Merthogy az átlagférfiak sem teljesen hülyék! Te azt írod, hogy

"ugyanarra vágyom, mint a gyerektelen egyedülálló nők."

de kérem szépen, miért várnál el ugyanannyit egy másik férfitól? A nő odaadta élete legszebb éveit egy alfahímnek, akitől még gyereke is lett. Ez a nő már nem fog tudni úgy kötődni a következő béta férfihoz, mint az előtte lévő alfához. Már mástól van gyereke, nem is biztos, hogy a következő férfitól már akar. De még, ha vállalná is... tudjuk mi azt, milyen macerás olyan nőnek gyereket csinálni, akinek előtte már mástól van. Ezeket figyelembe véve akkor az átlagférfi miért akarna hűséget fogadni, elköteleződni, felelősséget vállalni, segítséget nyújtani, támaszul szolgálni... időt, anyagiakat, energiát beleölni egy olyan nőbe, akinek az értéke már hanyatlott?

Nem hölgyeim, ha már mástól van gyereketek, akkor súlyosan csökkent az értéketek a komoly kapcsolatra való alkalmasság szempontjából. És ezért ne minket férfiakat hibáztassatok!

2017. nov. 10. 15:09
 64/68 anonim ***** válasza:
19%
En 200-300ezer kozott keresek.. Es semmit nem vesztettem a vonzerombol ugyanis ha meglatnal meg se tudnad mondani h mar szultem mert abszolut nem latszik sokan meg is lepodnek mikor mondom..
2017. nov. 10. 15:34
 65/68 Lazy Lover ***** válasza:
64%
140 e az kb zsíros kenyérre elég.... Egy csomag pelenka 6-8 e ft...
2017. nov. 10. 16:03
 66/68 anonim ***** válasza:

#64. Lehet, nem mondanák meg, de ha kapcsolatban gondolkodsz, ott a hapsi nyilván tudja, hogy valakitől mástól,mint tőle már van gyereked. Ha nagyon le akarom butítani, akkor ez a szitu már alapból olyan, mintha én minden egyes nap közölném veled, hogy "te figyu, előtted dugtam ám mással"...mikor meg láthatás van, akkor meg "na nézd, vele dugtam". Ez az alaphelyzet, itt nincs szó közös gyerekről, hurkákról, pótapáról, eltartóról. Alapjáraton a rideg tények dörgölik magukat az ember orra alá és ahogyan neked sem esne jól, hogy a mindenkori hapsid mindennap az exszel jön, úgy nyilván van ennek férfi megfelelője is. Ezzel nem vonom vissza, amit korábban mondtam, de ez még eszembe jutott téged olvasva.

31/f

2017. nov. 10. 19:02
 67/68 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudom az 55.ös hány éves, de az ilyenek maradnak gyermektelen agglegények a nagy válogatás közepette 45 éves korukra, amikor is aztán kezdik kapisgálni és két kézzel kapnak a gyerekes nők után (más már nem is jut nekik) hogy azért nem is jön olyan rosszul az a plusz családtag.

Tapasztalat.

Egy idősödő hölgy.

2017. nov. 10. 21:24
 68/68 anonim ***** válasza:

Hozzászóltam valahol ehhez a kérdéshez, pontosítanék, én is egy gyerekes nővel jöttem össze, de idő közben kiderült, nem teljesen egészséges anya-fia kapcsolat volt ez.

Szerencsére ez nagyon ritka, a legtöbb nő normálisan áll ehhez a kérdéshez, amúgy egy gyerkőcös nő lényegesen többet ér, de nem olyan, aki csak kényszerből szült.

Valahol van egy középút.

2017. nov. 11. 08:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!