Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kezdenétek komoly kapcsolatot olyan nővel akinek van gyermeke (i), úgy, hogy nektek nincs saját?
Gratulálok, forgasd tovább a szavaim, ebben profi vagy látom. :D Tesó, belőleg tök jó politikus lenne, egy ilyen hihetetlenül hasznos, jótékony és építő tehetséggel. Én megpróbálnám a helyedben.
Csak egy kérdés, hogy összeálljon a kép számomra is: A nőknek mi hasznuk van az általad vázolt szituból?
Igazat adok az 52.nek, inkább válasszon a pasi egy gyermemekes nőt akinek alig volt pasi az életében, mint egy kiélt gyermektelen nőt, akit ugyebár nem véletleül nem csinált fel senki.
Amúgy meg alapból mindenki válasszon olyat aki neki megfelel, és ne a körülményeket nézze mert azok nem mérvadóak, nem minden nő akar eltartót, sőt a legtöbb egyedül gyereket nevelő nőnek kialakul az élete és nem enged bele bárkit, arról nem is beszélve hogy ezek a gyerekek társak is egyben, én azt gondolom hogy egy idegen pasi ebből csak jól jöhet ki.
Kivételek itt is vannak.
Mindenki csak a nőket bántja? De miért??
Tudnék sokat mesélni lúzer férfiakról, akik nagyon gyorsan szerettek volna beköltözni a gyerekes nőhöz, mivel ugye egy ilyen "elhasznált" nőnek általában van lakása, és a gyereket is el tudja tartani, tehát a rezsit is fizetni bírja, meg emellett főz is, ellátja a háztartást... stb. Na?
A kérdezőnek csak annyit, hogy minden eset egyedi. Neked kell eldönteni, hogy mennyire szereted a nőt (vagy nem) és mennyire zavar a gyerek a kapcsolatban. Lehet jól sül el a kapcsolat, de lehet, hogy nem. Ebben kívülálló nem tud tanácsot adni.
Hányadék, hogy ezen az oldalon mennyi agymosott nőstény van! Emiatt a sok selejt nő miatt lesz ez az oldal egy feminista, férfigyűlölő, nőistenítő, hulladék f0$!
Kedves nők!
Az ösztönök működésébe, az evolúciós pszichológiába, a férfi-nő viszonyok dinamikájába nem megyek bele. Valószínűleg már az első mondatom után lepontoztatok, és úgyse gondolkodnátok el egy másodpercre sem a válaszom igazságtartalmán. Ezért csak tömören fogalmazok:
Mégis milyen alapon várnátok el tőlünk, hogy mi átlagos férfiemberek olyan nővel folytassunk komoly kapcsolatot, akinek előttünk már más hímtől van gyereke? A legtöbb esetben a gyerek általában úgy keletkezik ezeknél a nőknél, hogy jól megdugattatják magukat valami macsó alfahímmel, aki persze otthagyja őket a következő pár éven belül, most meg kellene egy béta férfi, aki játszaná a pótapát. Hát tudjátok mit?
Egy nagy lóf@$zt!
Bármennyire is lett ez a világ megfertőzve a liberális és feminista mocsoktól, nekünk férfiaknak még JOGUNK VAN ahhoz, hogy csakis olyan nőtől akarjunk gyereket, akinek még nincsen. Sőt, azt is elvárjuk, hogy előttünk ne legyen sok férfi az életében! Hogy miért? Mert mi azt tudjuk, hogy nekünk mi a jó. De ha semmiképp sem bírjátok felfogni az érveinket, akkor nézzetek utána a statisztikának. Meg fogjátok látni, hogyha egy nőnek csak 2 partnere volt előttünk, már akkor is 40%-ra csökken az esélye annak, hogy a kapcsolat tíz év után is életben marad. Márpedig mi nem 10 évre keressük gyerekeink anyját, hanem ÖRÖKRE.
Egyedülálló anyák! Rohadtul nem érdekel minket, hogy mennyire vagytok hibásak a jelenlegi helyzetetekért. Van már gyereked? Akkor komoly kapcsolatot már nem akarunk tőletek. Pont.
#56. Nem, nem "jár". Akinek tetszik viszi, akinek nem, az nem. Ez ilyen egyszerű. Legtöbben nem vállalják be a gyerekkel egyedül maradt anyát.
Pár dolog, hogy miért nem:
- Anyu rossz döntéshozó.
- Anyu bizalma valószínűleg megingott a férfiakban.
- Anyu nem akar több gyereket, lásd előző pont.
- Ha mégis, akkor esélyesek az én gyerekem, te gyereked, mi gyerekünk játszmák.
- Apu bizonyos szinten benne lesz az egyenletben. Ha anyu részéről nem is, akkor a gyerek részéről.
De ne legyünk egyoldalúak, lássunk pár pozitívumot is.
-Látható, hogy tanult-e a "hibájából".
-Látható, mennyire képes ellátni a mindennapi teendőket gyerek mellett is.
-Látható, mennyire gondos anyja a gyereknek (feltehetően a közösnek is)
-Normális esetben már nem a bulika, a kiélem magam, stb az első számára.
-Gyerek miatt van gyakorlata az önzetlenségben.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Meg lett okolva, mi szól ellene és mi mellette és szerintem mind teljesen reális. Mindazon által embere válogatja, hogy ki mit vállal be vagy éppen nem. Nem kell rajta különösebben hisztizni. Egyetek inkább csokit lányok.
31/f
Két gyerekes nő a párom.
Összeköltözés van tervben. Eddig én csak előnyöket látok a kapcsolatban.
A korombeli gyermektelen nők vagy egyáltalán nem akarnak gyereket, vagy olyan durván ketyeg a biológiai órájuk, hogy az már kiborító. Van egy rossz tapasztalatom is: 32 éves volt a barátnőm, amikor összeköltözés tervezése előtt el akarta hagyni a gumit, mondván gyógyszert szed. Szexeltünk, én a végén kihúztam, erre furcsán kezdett viselkedni.
A számítógép előzményei közt termékenységi tippek, hőgörbe-számító oldalak voltak. Elhagytam.
Rá fél évre televolt ultrahang képekkel a facebookja. (nem az én gyerekem, no para)
A milfek előnyei:
-nem akarnak görcsösen gyereket
-anyagilag jobban állnak (én+anyu keresete+gyerektartás)
- a láthatás idején full szabadok, ami saját gyerkőccel nem így van
-ha jól választasz, nem pótapu leszel(ezt én mondjuk nem bánnám)
-a kevésbé guszti kisgyerekes időszak, pépetetés, pelenkázás, szobatisztaságra nevelés kimarad. Én elhiszem, hogy ennek megvan a maga szépsége, de épp elég volt nővéremnél látni ezeket.
Persze lehet csak nekem van a barátnőmmel szerencsém, de nincs az a gyerektelen harmincas, akire őt elcserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!