Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti kezdenétek komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kezdenétek komoly kapcsolatot olyan nővel akinek van gyermeke (i), úgy, hogy nektek nincs saját?

Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 06:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
61%
Nekem van gyerekem 6eves apuka havonta egyszer viszi hetvegere a gyereket... Parommal 3eve vagyunk egyutt neki nincs sajatja de szeretne es en is szeretnek majd a jovoben... Es kikerem magamnak nem vagyok elhasznalt!!! Es nem a gyerek miatt tartom a parom tobbet keresek nala szoval nalunk ez nem opcio.. Nagyon szeretem a paromat nem ertem miert gondoljatok h a penz miatt kellene barki is? Szerintetek egy anya aki nem mellesleg nő, nem szeretne boldog parkapcsolatot? Biztos csak a gyerek miatt akar maganak valakit... Eszem megall komolyan.. 26N
2017. nov. 10. 08:35
 22/68 anonim ***** válasza:
78%

19-es.

Nem egy olyan lányt ismerek, aki olyan jó apát választott, hogy az még saját magáról sem tud gondoskodni, nem hogy a gyerekről. De hát 1 évig együtt voltak, meg szerelmesek voltak... :D

2017. nov. 10. 08:35
 23/68 anonim ***** válasza:
74%

Jellemző a kategória nembeli aránya a pontozások alapján...

Hányinger.

Az embernek nem lehet saját véleménye?

Nem, nem kell gyerekes nő, mert az esetek nagy százalékában eltartót keres, semmi mást, de ezt még önmagának sem vallaná be.

2017. nov. 10. 08:41
 24/68 anonim ***** válasza:
60%
Csak az jutottr eszembe, az ilyen kapcsolat ellen olyan nagyképüen nöket megalázo modon tiltakozok holnap itt fognak rinyálni, hogy nem jut nekik punci?
2017. nov. 10. 08:42
 25/68 anonim ***** válasza:
35%

Jut nekik punci, de nem agyonhasznált punci, de kinek mi az igénye. Ha neked egy ilyen nő kell, látod nem kapkodunk érte, nyugodtan a tiéd lehet.

2017. nov. 10. 08:46
 26/68 anonim ***** válasza:
75%

Elég szomorú azért, hogy mennyire ellenséges mindenki egy kisgyerekkel szemben, mintha valami parazita lenne. :(

Nekem nevelőapám volt, édesanyám új párja, mert a saját apám köszönte nem kér többet ebből. Engem ő nevelt fel 8 éves koromtól, és szeretett és én is őt. Én őt tekintem szülőmnek, akkor is ha nem egy vér. Öreg korában, ha szükséges lesz, én róla fogok gondoskodni. A vér szerinti apám meg tőlem feküdhet egyedül magányosan.

Jó értem, ez nem fekszik mindnekinek, de azért ne csak úgy képzeljétek el, mintha egy kisgyerek csak azért lenne, hogy egye a pénzt és nyávogjon. Én csomó hobbiját űztem nevelő apámnak, amit más nem szeretett, csak mi (extrém sportok) és tök jól kijöttünk. Anyukámmal is romantikus a kapcsolatuk, és senki nem barmolt bele.

28N

2017. nov. 10. 08:46
 27/68 anonim ***** válasza:
32%
Emberek! Most komolyan lelki roncsokkal vitáztok? :D Van értelme?
2017. nov. 10. 08:48
 28/68 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon is!
2017. nov. 10. 08:54
 29/68 anonim ***** válasza:
51%
Talán, de csak akkor ha akarna még közös gyermeket. Ha nem max alkalmit.
2017. nov. 10. 08:55
 30/68 anonim ***** válasza:
39%
nem mindenkinek az elhasznált kisqurv@kat kellene alapnak venni, akit véletlenül felcsináltak. Nekem komoly kapcsolatból lett gyermekem 5 évig voltunk együtt. Ő megváltozott és úgy döntött még élni akar persze nélkülünk. Nem vagyok elhasznált és más sem mondott még soha ilyet rám mert van egy gyermekem. Nem egy diszkó vécéjében készült az az apróság. Sokszor egy olyan nő akinek gyermeke van tisztességesebb mint sok mai lány. Itt csak gyerekek vannak, hogy ilyen véleménnyel élnek?
2017. nov. 10. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!