Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kezdenétek komoly kapcsolatot olyan nővel akinek van gyermeke (i), úgy, hogy nektek nincs saját?
19-es.
Nem egy olyan lányt ismerek, aki olyan jó apát választott, hogy az még saját magáról sem tud gondoskodni, nem hogy a gyerekről. De hát 1 évig együtt voltak, meg szerelmesek voltak... :D
Jellemző a kategória nembeli aránya a pontozások alapján...
Hányinger.
Az embernek nem lehet saját véleménye?
Nem, nem kell gyerekes nő, mert az esetek nagy százalékában eltartót keres, semmi mást, de ezt még önmagának sem vallaná be.
Jut nekik punci, de nem agyonhasznált punci, de kinek mi az igénye. Ha neked egy ilyen nő kell, látod nem kapkodunk érte, nyugodtan a tiéd lehet.
Elég szomorú azért, hogy mennyire ellenséges mindenki egy kisgyerekkel szemben, mintha valami parazita lenne. :(
Nekem nevelőapám volt, édesanyám új párja, mert a saját apám köszönte nem kér többet ebből. Engem ő nevelt fel 8 éves koromtól, és szeretett és én is őt. Én őt tekintem szülőmnek, akkor is ha nem egy vér. Öreg korában, ha szükséges lesz, én róla fogok gondoskodni. A vér szerinti apám meg tőlem feküdhet egyedül magányosan.
Jó értem, ez nem fekszik mindnekinek, de azért ne csak úgy képzeljétek el, mintha egy kisgyerek csak azért lenne, hogy egye a pénzt és nyávogjon. Én csomó hobbiját űztem nevelő apámnak, amit más nem szeretett, csak mi (extrém sportok) és tök jól kijöttünk. Anyukámmal is romantikus a kapcsolatuk, és senki nem barmolt bele.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!