Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti írnátok vissza olyan férfinek akinek az első reakciója a képcserénél, hogy "hát végül is nem rossz"?
9-es válaszolónak egy hatalmas dicséret! :D Sőt, küldök egy online hátbaveregetést is! Felüdülés ilyen válaszokat olvasni, amik ennyire tudják, hogy hogyan működik a férfi-nő kapcsolatok dinamikája.
Kérdező, a 9-esnek minden szava úgy ahogy van IGAZ. Ezeket a módszereket mi férfiak arra használjuk, hogy a saját értékünket nagyobbnak láttassuk a nő szemében, míg a nő saját magát kevesebbnek érezze. Ezen módszerrel érjük el, hogy a nő minket tartson értékesebb félnek, ezáltal kiváltva a nő vonzalmát.
Ne higgy a többi női válaszolónak, akik szerint az volna a helyes férfireakció, hogy áradozni kezd rólad a kép alapján! Ezt csak az egójuk mondatja velük. Azonban mi férfiak már jobban tudjuk. Ami jót tesz a nő egójának, az csökkenti a vonzalmát.
Zárógondolat: fogadok, hogy az illető srác előbb-utóbb meg fog dugni! :D
Szerintem ez olyan "ló nics,szamár is jó" esete.
Benne vagy a kalapban, de nem vagy az igazi.
Szövegkörnyezettől is függ. Meg hogy neked mi fér bele, tetszik-e amúgy az illető.
Nővéremnek még az udvarláskor beszólt a leendő férje, hogy ő igazából egy magas, nagy mellű nőt képzelt el feleségnek (a tesóm alacsony és nincs nagy melle). Én kivágtam volna azt a férfit, az biztos, ő viszont hozzáment, együtt is vannak. Ki mit vállal és visel el, egyéni dolog.
Ez szánalmas. Azzal emelni a saját értékedet, hogy a másikat kevesebbnek mutatod? Jaj mennyire kicsi tud lenni sok ember, és mennyire büszke is rá.. :S
24-es!
Elhiszem, hogy nektek nőknek fáj az igazság, de attól még ez van. Hidd el, ha nem így működne a rendszer, akkor mi se alkalmaznánk ezeket a technikákat. A kérdező is jó példa rá, hogy beválnak ezek a módszerek. Bár nem fogja ide a válaszba kiírni, hogy mi lett az eredménye az ismertségüknek, de én biztos vagyok benne, hogy lesz erotika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!