Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső első percbe eldől a nőknél és az vagy tetszik vagy nem vagy esetleg a jó illetve rossz személyiség hatására az még változhat?
Igen,1 mp alatt elküldenek a búsba,ha nem születtél helyesnek,onnantól esélyed sincsen a mai világban a nőknél...
Ez a nagy helyzet.
25/F
Ugyan annyi idő alatt dől el, mint a férfiaknál.
Vagyis azt hiszem a nők 3, a férfiak pedig 30 másodperc alatt döntik el, de nincs érdemleges különbség.
Változhat, de csak akkor, ha eleve úgy nézel ki az ADOTT nő számára, hogy "elfogadható"
A személyiség tud javítani a kinézeten, de nem drasztikusan.
Imádom ahogy a sikertelen, nyomorult, "kedves-rendes" férfiak, rögtön tudják, hogy mi jár a "nők" fejében. =D
Na figyelj kérdező, én nem vagyok olyan arrogáns és öntelt, hogy azt állítsam, hogy tudom mit gondolnak a "nők", de azt szívesen elmondom neked, hogy én mit gondolok. Szerintem nagyon fontos az első benyomás, mert az ismeretlen emberek ez alapján alkotnak rólad véleményt. De! De ez simán változhat és változik is, ahogy elkezdik megismerni egymást. Ez nem tudatos dolog, csak egyszerűen megtörténik. De ehhez idő kell. Manapság viszont nem igazán türelmesek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!