Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes úgy küzdeni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy küzdeni, hogy tudod, hogy szinte minden korodbeli nő kapcsolatban él?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben történt beszélgetéseim (kollégák, levelezések), alapján látom ezt, hogy szinte minden nő kapcsolatban él már az én koromban (24-26) és szinte reménytelen a helyzet.

Én magam jelenleg igyekszem előrébb jutni az életben, diétázom és edzésekre járok (az utam harmadánál járok, fogytam már egy jelentősebbet, de még hátravan a duplája), dolgozom és takarékoskodom, hogy a jövőben olyan dolgot tanulhassak, amivel több pénzt keresek majd és jobban élvezem a dolgot.

Viszont, közben látom amit látok, napi szinten beszélgetek nőkkel (nem ismerkedés jellegűen) és eddig mindegyik kapcsolatban élt. Ez a tudat pedig szörnyű, hogy hiába érek el bármit, a dolog amúgy akkor is esélytelen lesz, mert egyszerűen nem maradt senki egyedül, talán csak azok akikkel valami valóban nagy probléma van (almaszedés, mint karriercsúcs, Zámbó Árpi arc, agresszió stb.) és így nem tudom mennyire van értelme küzdeni az életben, ha csak annyi változik, hogy akkor majd izmosabban, jobb ruhákban, drágább díszletek között érzem a magány jeges ölelését.

Kilátástalan. Ha az utcán végigmegyek, szembejön 50 korombeli (24-26 körüli), nő akkor szinte biztosra vehető, hogy ebből legalább 40 kapcsolatban él, 5 szélsőségesen csúnya/problémás és marad talán 5 akik nem, de ezt nem lehet megállapítani.

Bár a téma csak fél év múlva lesz aktuális, fogalmam sincs, hol találkozhatnék olyanokkal akik szintén magányosak, és vajon elfogadják-e az olyan kompromisszumokat, mint az egyenlőre szerény életmód, az a tény hogy még mindig itthon élek (bár ha összejövünk van alternatíva) és hogy kevés programot lehet csinálni a szerény életmód miatt (ha én fizetem az egészet, akkor havi 1 közepes (és talán még egy 1 olcsó ha belefér), ha felesben akkor 2 közepes árfekvésű program).

Élnek még magányos (és nem súlyosan problémás) 24-26 körüli nők? Sajnos a 28-29 utáni elvált, kisgyermekes, őrült exférjes, adósságokkal terhelt nők, számomra nem igazán lehetőség, mivel én nem egy pótapa vagy kényszercsaládfő szeretnék lenni "jobb híján" és háttérbe szorítva a romantikát, intimitást, szerelmet, mert ő inkább keres apát a gyerekének meg családfőt aki viszonylag jól keres (akkorra 28 leszek)

Jelenleg még nem baj ez, most még visz a lelkesedés a jövőbeli céljaim miatt, de akkor leszek bajban, ha ezek eltűnnek (elérem őket) és marad a magány, hiába minden és lassan elmúlok harminc, harmincöt, negyven és utána már végképp reménytelen. Picit szégyellem bevallani, de hiányzik az ilyesmi az életemből, most még elismerem, hogy okkal hiányzik, de ha elérem a célokat (vagyis egy részüket), akkor sem tudom merre induljak majd, hogy csinálják ezt mások, merre lehet találni magányos korombelieket (24-26 lehetőleg kisgyermek és agresszív exférj nélkül), az online felület alkalmas erre? (Sokan szidják az ilyen oldalakat, hogy ott sincs senki, sokan csak szórakoznak, úgysem írnak vissza stb.)

Kissé megtörik bennem a lelkesedés ezzel a tudattal, hogy mindegy mit teszek, ez már veszett seprű nyele.

#szerelem #reménytelenség #kilátástalan #a magány jeges ölelése #fájdalmas erre gondolni
2017. nov. 7. 11:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
0%
Bár utad harmadánál járnál, barátom. De leszel még ott. Kezdj el igazán tanulni.
2017. nov. 7. 11:48
 2/41 anonim ***** válasza:
57%

rinya rinya rinya

bár azért egy kis morzsányi pozitívum van a kérdésedben: "szinte"

2017. nov. 7. 11:50
 3/41 A kérdező kommentje:

Egyedül a fogyási-edzési folyamat aminek a harmadánál, a többinél még csak az elején, de egyenlőre jó érzés csinálni.

Cáfolat vagy tipp helyett könnyű volt ezt rámondani gyorsan, igaz?

2017. nov. 7. 11:53
 4/41 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdemes küzdeni, tömény idiotizmus. Inkább vedd észre, hogy nem háboruban állsz a másik nemmel!!!
2017. nov. 7. 11:57
 5/41 A kérdező kommentje:

??? Ez volt a nap véletlenszerű hozzászólása? Ki írt itt háborúról? Te jó ég, ez a hozzászólásod kvázi értelmezhetetlen.

2017. nov. 7. 11:59
 6/41 anonim ***** válasza:
52%

#3:

már meguntam ezt a hülye rinyát a másik kérdés alatt :)

te még csak kifogást keresed és nem a megoldást

2017. nov. 7. 12:00
 7/41 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Én nem élek kapcsolatban, hívj el vacsorázni, szeretem a steaket, a sushit meg a nagy seggem. :DDDD
2017. nov. 7. 12:03
 8/41 A kérdező kommentje:

Igen, hogyne. Valószínűleg ezért diétázom és járok személyiedzésekre, ezért teszem el a fizetésem harmadát havonta, hogy tudjak tanulni menni jövőre/másfél év múlva, ezért dolgozom olyan helyen szándékosan ahol emberek között vagyok, hogy javítsan a kommunikációm és leküzdjem a szociális fóbiám, ezért járok pszichológushoz is (igaz csak kéthavonta, mert annyira futja) és ezért beszélgetek sokat a kolléganőimmel, hogy a jövőben is jól menjen a kommunikáció a nőkkel is, biztos mind csak kifogáskeresés, egyik sem fog előre vinni, igaz-e?

Csak most megütött ez a 100%-os kapcsolati arány és félek attól, hogy le fogok maradni mindenről, mert túl későn érek oda, ahová kellene.

2017. nov. 7. 12:04
 9/41 anonim ***** válasza:

#7:

és hol laksz? :D

én a steaket ajánlom :P

2017. nov. 7. 12:04
 10/41 anonim ***** válasza:

#8:

ha meg teszel érte, akkor ne legyél már ennyire KIBEBAXOTTUL NEGATÍV!!!!!!!!!!!!

2017. nov. 7. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!