Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön is ennyi szolizott, mükörmös, póthajas plázai eladólány külsejű fiatal nő van?
Külső:
-farmer tornacipővel és derékig érő kabáttal és hatalmas táskával
-feketére vagy szőkére festett természetes gesztenyebarna haj
-müszempilla
-festett szemöldök ami kilóméterről látszik
-mükörmök
-szolizott bőr
-plasztika
Miért van ennyi futószalagról lekapott nő? Természetes elegancia, finomság, egyszerűség nem divat, mint mondjuk Ausztriában, Svájcban, Németországban? Mint ők [link]
Erre van igény itt?
Mert egyik hülye lány megy a másik után illetve mer sok pasinak pont az olyan lányok tetszenek..:(
Ha akarnék se tudnék olyan lány lenni mer ehhez azer nem kevés pénz kell, szoli bérlet havonta legalább 2x fodrász kéthetente műkörmös legalább mindig a legújabb divat kozmetikus stb:D
De nekem jó így natúrba is, olyan szép és egészséges a borom hajam kormom.. bár szoliba én is megyek néha mer nagyon fehér lennék:D én nem tudnám magamon elviselni ezt a sok mű cuccot illetve a sok sminket meg a kényelmetlen ruhákat napi szinten.
Ukrajnában, Romániában láttam még ilyen csajokat.
Nem a festett szemöldök, hanem a kék tetovált szemöldök!!!! Még mindig látok ilyet.
A plasztikával nincsen baj, csak soka okosba, olcsón akarják megoldani és hát lesz ami lesz.
Van nőismerősöm, aki szerint az igénytelenség, hogy nekem nincsen szépen díszített műkörmöm.
Eladólány? És honnan tudod, milyen táskával és kabátban járnak az eladólányok, amikor többnyire a pult mögött, munka közben látod őket?
:D
"igénytelenség, hogy nekem nincsen szépen díszített műkörmöm."
Na pont ez az igenytelen, proli szinvonal.
Olcso k1qqva szinvonaL.
nem. külföldön sokkal több van.
világ-magyaro=külföld tehát
7 mrd x 2% = 140mill
0.01 mrd x 2% = 0.2 mill
kb 700 x annyi
A felsorolt országokban ezek nem dívik.
A magyar pasik legtöbbjének az ilyen pirított qrvákra van igénye,mert java részükön tudnakuralkodni,mint anyagilag,mint szellemileg és nem kell megfeszíteniük magukat,hogy felsőbbrendű(bb)ek legyenek hozzájuk képest.
Ezazz, külföld csak haladó szellemű nyugati ország lehet.
A kérdésre válaszolva: nem.
Ahol a női egyenjogúság megvalósulni látszik, ott teljesen minimalisták a nők és természetesek. Ahol annyi joguk sincs, hogy felöltözhessenek olyan ruhába, amilyenbe akarnak, ott egyenruha van. Mi a kettő között vagyunk, már nem szólják meg a szabad önkifejezést ruhákban is, de még nem szoktuk meg, hogy szabad öltözködnünk akárhogy.
Jó 50 év nyugatratartás, és eltűnnek a műkörmök az országból.
Egyébként a plasztika nyugaton több, de kevésbé látványos. Keleten eleve kevesebb az orvos, de még kevesebb az, aki ki tudja fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!