Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora érdeklődés a fiatal, huszonéves nők iránt?
Az osztonok miatt.
Azonban igy adja magat,hogy sok huszoneves fiu kiszorul es a 30-as nok fele fordul,akik meg dogosek. Igy nekem meg lehet 20-on eves izmos (185 cm kb ,75 kg kb )pasim 30-askent. :) ;)
N
Egyszerű. 30 felett a nők exponenciálisan veszítenek a külsejükből.
Elkezdenek hízni, az arcuk egyre ráncosabb és szittyadt. Soknak már van pulyája is és had ne nekem kelljen már nevelni. Egy ilyen szituációban anyucinak én mindig csak a második leszek, ez pedig nagyon nem pálya. Amikor szexelni akarok, elvárom, hogy tegyen a kedvemre, ha már fizetek érte. Aztán ott vannak a plusz kilók. Ebben a korban tipikusan alig marad idejük önmagukra. Egy medvétől félni szokás, nem vonzódni hozzá szexuálisan.
Aztán a szexuális képességek is problémásak tudnak lenni, a pulya azért szépen betesz néhány anyucinak, amikor kijön...
A 20-as csajok finomak, kecsesek, szűkek, pontosan betöltik a női szerepet egy férfi mellett, hogy az szórakozhasson.
Honnan szeditek ezeket a phaszságokat!?
21 éves vagyok, nem vagyok csúnya, nem vagyok kövér, igaz topmodell se. Nem volt még az életben soha arra példa, hogy bárki leszólít pl. utcán vagy buszon. Munkahelyen egy 40 éves, házas vén phasz szokott beszólogatni perverzeket, miközben azt hiszi, hogy humoros.
Eddig egy kapcsolatom volt, gimis osztálytárssal jártam két évig. Azóta se érdeklek senkit, csak az ilyen magukat alfának vízionáló 40+ öregeket.
Biztos az lehet a baj, hogy a 30 alattiakhoz már túl öreg vagyok, ugye? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!