Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora érdeklődés a fiatal, huszonéves nők iránt?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom egy fiatal, átlagot alulról súroló (nem szép!), de nem is brutálisan ronda lányra akkora kereslet és verseny és hajsza van, hogy abba bele lehet fulladni. Egy ilyen lány, pl. egy 20-25 éves életkorszakában járó hölgy az majdnem függetlenül a külsejétől, bármelyik ujjára tudna választani egy pasit, mert annyi a jelentkező. Miért értékelik ennyire a férfiak a fiatalabb nőket és miért értékelik sokkal kevesebbre az idősebbeket (tehát a 30-40 éveseket) ?2017. nov. 5. 17:15
21/22 anonim válasza:
Jól látják a dolgokat az emberek azáltal hogy sokan csak dugni akarják a csajt.DE! Ha egy igazán jó pasi egyszer meg dug némi pia után egy “ nem nagy szám” lányt nos a csaj elszáll magától. Aki egy fokkal elmarad külsőre ettől az egyéjszakás menőpasitól az hiába akar komolyabb kapcsolatot, le van koptatva. Mert “ én már nálad jobbal is voltam minek adjam alább”
22/22 anonim válasza:
Engem megnéznek de ennyi egyik sem mer kezdeményezni .Pedig nem 30éves nő vagyok .:)Köszönnek meg mosolyognak meg ilyenek de ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!