Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Huszonéves) lányok, szerintetek ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Az egyetemi csoportban van egy lány, aki tetszik nekem. Túl sokat nem tudtunk eddig beszélgetni, ritkán van közös óránk. Az első alkalommal ugye terepfelmérés van, az új emberek méregetik egymást, nehezebben indul el a kommunikáció. Ő beszélgetett a barátnőivel, és mivel a közelemben ültek, diszkréten beleszóltam egy-két szót a mondókájukba, próbáltam kicsit poénkodni, és úgy vettem észre, hogy ő is mosolygott. Második alkalommal már többet tudtunk beszélni az illetővel, pár dolgot megtudtunk egymásról (ki hol lakik, korábbi sulikat stb., szóval nem kell nagyon komoly dolgokra gondolni), de ő elég visszafogott volt, általában ilyennek tűnik, kevés emberrel kommunikál, rajtam kívül más sráccal még nem láttam beszélgetni. Aztán így a második alkalom után meglepődtem, mert megjelölt facebookon. Nyilván nem szeretnék belelátni ebbe semmit, mert az hülyeség lenne, de ez jelentheti azt, hogy érdeklem őt (nem feltétlenül "úgy")? A csoportból a régi barátnői vannak ismerősként, meg egy másik srác, aki engem megjelölt ismerősnek, nem tudom, őt is a lány jelölte-e meg, vagy a srác őt. Szóval lehetséges, hogy a lány részéről ez valami érdeklődés kifejeződése volt? Elsősorban hasonló korú lányoktól kérdem, hogy ha nem az a célotok, hogy minél több ismerőst gyűjtsetek össze, akkor milyen okból jelöltök meg egy általatok nem nagyon ismert srácot? Előre is köszönöm a választ.
én nem épp a célcsoportodba (17 vagyok és fiú) tartozom, de szerintem szimplán megjelölt facebookon, mert ugye ismer.. az még semmi. Ember, egyetemista vagy! Ne a Fbra alapozz, beszélgess vele személyesen; kevés a közös óra? beszélgess vele sokat mikor találkoztok, úgyis látod hogy érdekled-e.. ha igen, hívd el egy kávéra vagy valamire, amit az egyetemisták szoktak csinálni.. vagy akár szimplán megmondod neki, hogy szívesen megismernéd, mert aranyosak tűnik. majdnem felnőtt vagy, állj a sarkadra, ne álmodozz, hanem derítsd ki! :) a fb max arra jó, hogy esetleg érdeklődj utána, meg hogy megtudj róla egy-két dolgot, de ha kapcsolat lesz, az úgy sem online rajlik, hanem live.. ;) sok sikert amúgy:)
2013. okt. 24. 22:20
2/11 anonim válasza:
Nem kizárt hogy érdekled, ebből nehéz megmondani.
De én például a legtöbb embert azért jelölöm be mert ismerem, nincs mögötte hátsó szándék.
2013. okt. 24. 22:21
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az élet nem neten zajlik, és írtam is, hogy nem akarok belelátni semmit. Csak hát annyira tényleg nem ismerjük egymást, ráadásul van még jó pár ember a csoportban, akit szintén ismerhetne valamennyire, de a nevüket legalább tudja, ők még sincsenek az ismerősei között. Az mondjuk tény, hogy eddig többet beszélt velem, mint velük együttvéve, így nyilván "jobban" "ismer", és hát nyilván bármi állhat a háttérben. Egyébként meg annyira béna vagyok, hogy nem veszem észre, ha érdeklek valakit (amúgy kevés embert szoktam), ő meg egyébként is zárkózottabb természetnek tűnik, vagy nem is tudom.
2013. okt. 24. 22:27
4/11 anonim válasza:
Hagyd a francba a fácsét és ha tetszik a lány, akkor hívd el egy randira! Ha nem akar semmit, akkor valószínűleg hárít és legalább tiszta lesz helyzet. Ha igen, akkor meg padlógáz!:)
2013. okt. 25. 18:22
5/11 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, félek a beégéstől, és hogy utána ciki lesz a szemébe nézni. Gondolkoztam azon egyébként, hogy elhívom valamire, csak nem tudom, nem gáz-e, hogy alig ismerjük egymást, nem riasztó-e ez így.
2013. okt. 25. 19:11
6/11 anonim válasza:
A randinak pont az a lényege, hogy ha tetszik, szimpatikus, vonzó valaki, akkor jobban megismerd. Ez még nem jelent elköteleződést, csak egy lehetőséget, hogy párkapcsolatot alakíts ki.
Ha félsz az elutasítástól, elcsaphatod az élét: pl.: írsz neki, hogy lesz egy film, de senki tud eljönni Veled a moziba, lenne-e kedve. Nem valami szerencsés első randinak a mozi, de nem is elképzelhetetlen, ráadásul rögtön adott lesz a téma is, ha valami megakadna.
Egyébként meg ne félj! Te vagy a férfi, semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy tetszik egy lány és közeledni próbálsz. És azt sem tudod, hogy ő mit gondol, hisz lehet, hogy pont arra vár, mikor hívod el!
2013. okt. 25. 22:12
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos azt tapasztaltam, hogy a lányok sem úgy fogják fel, hogy a beszélgetés (vagy a randi) nem kötelez senkit semmire. Engem szimplán el szoktak utasítani, ki így, ki úgy, és gyakorlatilag meg sem ismernek (nem is akarnak?).
2013. okt. 25. 22:32
8/11 anonim válasza:
Ő azért már valamennyire ismer, tudja milyen vagy, nem egy vakrandi lenne.
2013. okt. 26. 00:21
9/11 A kérdező kommentje:
"Valamennyire" igen. Csak kérdés, hogy ez elég-e, meg hogy vagyok-e annyira szimpatikus neki, hogy legalább egy találkozásra esélyt adjon. Igazából valahogy senki sem tud "úgy" nézni rám. :(
2013. okt. 26. 18:49
10/11 anonim válasza:
Megmondanád, hogy miért vagy ennyire negatív? Nem tudhatod, hogy mennyire érdekled, de azért azt ne felejtsd el, hogy ő jelölt be Téged és nem fordítva! Többször is beszéltek, tehát nem zárkózik el Tőled. Viszont nem tudhatod, hogy akar-e többet addig, míg el nem hívod.
Ne félj, max. marad minden a régiben! És mondom, egyáltalán nem baj, hogy ki mered mondani, hogy tetszik és szívesen találkoznál vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!