Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Huszonéves) lányok, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Huszonéves) lányok, szerintetek ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Az egyetemi csoportban van egy lány, aki tetszik nekem. Túl sokat nem tudtunk eddig beszélgetni, ritkán van közös óránk. Az első alkalommal ugye terepfelmérés van, az új emberek méregetik egymást, nehezebben indul el a kommunikáció. Ő beszélgetett a barátnőivel, és mivel a közelemben ültek, diszkréten beleszóltam egy-két szót a mondókájukba, próbáltam kicsit poénkodni, és úgy vettem észre, hogy ő is mosolygott. Második alkalommal már többet tudtunk beszélni az illetővel, pár dolgot megtudtunk egymásról (ki hol lakik, korábbi sulikat stb., szóval nem kell nagyon komoly dolgokra gondolni), de ő elég visszafogott volt, általában ilyennek tűnik, kevés emberrel kommunikál, rajtam kívül más sráccal még nem láttam beszélgetni. Aztán így a második alkalom után meglepődtem, mert megjelölt facebookon. Nyilván nem szeretnék belelátni ebbe semmit, mert az hülyeség lenne, de ez jelentheti azt, hogy érdeklem őt (nem feltétlenül "úgy")? A csoportból a régi barátnői vannak ismerősként, meg egy másik srác, aki engem megjelölt ismerősnek, nem tudom, őt is a lány jelölte-e meg, vagy a srác őt. Szóval lehetséges, hogy a lány részéről ez valami érdeklődés kifejeződése volt? Elsősorban hasonló korú lányoktól kérdem, hogy ha nem az a célotok, hogy minél több ismerőst gyűjtsetek össze, akkor milyen okból jelöltök meg egy általatok nem nagyon ismert srácot? Előre is köszönöm a választ.

2013. okt. 24. 22:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Végül is igen, ő jelölt meg, de nem voltak olyan igazán nagy beszélgetések, nem kettesben beszéltünk, hanem úgy, hogy ott voltak a többiek is, de ő kevésbé kommunikatív velem is, szóval képtelen vagyok eldönteni, hogy pl. azért nem nagyon kérdez vissza, mert nem akar beszélni, nem érdeklem mint ember, vagy mert nem érdeklem mint fiú. Másrészt meg eddig még minden közeledésemnek kb. ugyanaz lett a vége, és szinte nekem kellett szégyellnem magam azért, hogy vállaltam az érzéseimet, mert mintha kicsit jóindulatú elnézéssel szemlélnék, hogy "nahát, te is mersz próbálkozni?".
2013. okt. 26. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!