Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit képes adni egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit képes adni egy 40 koroli amit egy huszonéves nem?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 13:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
56%
Egzisztenciát.
2013. jún. 23. 13:38
 2/27 anonim ***** válasza:
67%
Annak van saját lakása, autója.
2013. jún. 23. 13:39
 3/27 anonim ***** válasza:
első 2-vel értek egyet
2013. jún. 23. 13:40
 4/27 anonim ***** válasza:
Ruha, ékszer, autó.
2013. jún. 23. 13:41
 5/27 anonim ***** válasza:
91%

Ha valóban szereti a nőt, akkor nem önmagára helyezi a hangsúlyt, hanem a kedvesére. Nem csak el akar venni, hanem ad is, sőt. És tudja, hogy kincset talált, mert érzi, hogy muszáj tennie azért, hogy vele maradjon a fiatal mátka.

Továbbá mellette képes a nő nőként viselkedni, és úgy is éreznie magát.

Aztán nem elhanyagolható az egzisztencia sem. Mellette könnyebb biztonságban éreznie magát.

Akkor könnyebb felnézni is rá, nyilván sokkalta érettebb is. Sorolhatnám a végtelenségig. Persze a hátrányokat is.

2013. jún. 23. 13:42
 6/27 anonim ***** válasza:
El tudja mondani milyen érzés ráncosnak és ősznek lenni
2013. jún. 23. 13:42
 7/27 anonim ***** válasza:
És autó, lakás, pénz, jó munkahely, nyelvtudás.. Ez nekem már 22 évesen adott volt. Ezek felszínes dolgok. Csak itt terjed az a botorság, hogy a felszínt keresik az emberek.
2013. jún. 23. 13:43
 8/27 anonim ***** válasza:

Ez hasonlít ahhoz, hogy az öregségnek is vannak szépségei.

-Egyet mondjál!

2013. jún. 23. 13:46
 9/27 anonim ***** válasza:

Pénz, lakás, autó, egzisztencia. Mivel én rendelkezek mindegyikkel otthon úgy titkolom, hogy csak na. Igaz, én külföldön élek, a németeknél az a tapasztalatom, hogy itt hála az égnek nem ez az elsődleges szempont, főleg otthon dívik ez. Persze itt is van, de ki lehet szűrni pillanatok alatt.

Ha ezért választana engem, akkor már régen rossz.

27/F

2013. jún. 23. 13:50
 10/27 anonim ***** válasza:
Pénz pénz, jó kocsi, nagy ház, több pénz, ékszerek, külföldi utak, qrva sok pénz.
2013. jún. 23. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!