Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit képes adni egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit képes adni egy 40 koroli amit egy huszonéves nem?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 13:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Vártam ezt a válasz egyébként, csak mint legismertebbet hoztam. Természetesen én sem értek mindenben egyet vele, de sok mindent jól lát, attól függetlenül, hogy mint embert én sem bírom. A legjobb, amikor az a válasz már csak Csernus nevére is, hogy aztán őt is kirakta a párja. Viszont nagyon jókat szoktam mosolyogni rajta.

Amúgy ezekkel a pszichológiai viselkedésnormákkal, amelyek a kérdésben is szerelő típust jellemzik nem egy könyv szintén foglalkozik, igaz a többségük csak angolul, esetleg németül került kiadásra.

2013. jún. 23. 14:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Az élet tapasztalat sem feltétlen kor függő, mert az számít,hogy mennyi ideje él már egy ember, hanem az,hogy az élete során miket tapasztal meg, mit tanul az életben. Lehet valaki akár 40 vagy 50 éves de hiába, ha még a szüleivel lakik, annyi tapasztalata van,hogy elmegy melózni, letudja a műszakot, haza megy, ha van ideje elmegy a kocsmába. Netalán alkalmi munkákból tengődik, majd a munka gyümölcsét le is gurítja a torkán. Van olyan ember s,aki 20 éves korára rengeteg dolgot tapasztal pl. elköltözik otthonról különböző okok miatt egyedül egy albérletbe, akkor ott magának kell megállnia a saját lábán.
2013. jún. 23. 14:28
 23/27 anonim ***** válasza:
mert nem az számít...
2013. jún. 23. 14:28
 24/27 anonim ***** válasza:

Hasonló kérdésre írtam nemrég, hogy életem első szerelme huszonévesen egy negyvenes férfi volt, akivel együtt is éltünk, házasságot terveztünk.

Nem anyagilag, vagy külsőleg fogott meg, alacsony volt, pocakos, kopaszodó és gazdagnak semmiképp nem mondható. Engem nem tartottak csúnyának, sőt elég népszerű voltam a férfiak körében, állandó keresetem is volt, szóval találtam volna helyesebbet és semmiben nem szorultam rá.

Viszont sokkal komolyabban, értelmesebben viselkedett mint sok korombeli srác, lehengerlőnek éreztem az intelligenciáját, valami nyugodt erő, magabiztosság sugárzott belőle, biztonságban éreztem magam mellette. Nem játszmázott, őszintén szeretett.

2013. jún. 23. 16:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Csak aztán kiderült a dolog a Margit (a felesége) meg a 3 gyerek előtt és akkor volt gáááz a dolog, mi? :D
2013. jún. 23. 16:22
 26/27 anonim ***** válasza:

25-ös, ez nekem szólt? :D Nem volt Margit, sem gyerek. Csak két más jellem voltunk és mikor olyan helyzetbe kerültünk, hogy több téren összecsaptak a fejünk fölött a hullámok, kiderült, hogy nálunk a "jóban-rosszban" közül csak a "jóban" működik a kellőképp. :)

24-es voltam.

2013. jún. 23. 16:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor mázlitok volt, ritka az ilyen. Még ugyanabba a korosztályba is, nemhogy így.
2013. jún. 23. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!