Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ekkora érdeklődés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora érdeklődés a fiatal, huszonéves nők iránt?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom egy fiatal, átlagot alulról súroló (nem szép!), de nem is brutálisan ronda lányra akkora kereslet és verseny és hajsza van, hogy abba bele lehet fulladni. Egy ilyen lány, pl. egy 20-25 éves életkorszakában járó hölgy az majdnem függetlenül a külsejétől, bármelyik ujjára tudna választani egy pasit, mert annyi a jelentkező. Miért értékelik ennyire a férfiak a fiatalabb nőket és miért értékelik sokkal kevesebbre az idősebbeket (tehát a 30-40 éveseket) ?
2017. nov. 5. 17:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Az amit előadnak itt gyk-n, köszönőviszonyban sincs a valósággal.

25 vagyok, sosem állt sor előttem, pedig nem vagyok csúnya, se kövér.

Engem sem szólított le soha senki, maximum a jelét adta, hogy tetszek neki, de azok sem random idegenek voltak, és igazából egyikük sem lépett semmit.

2017. nov. 5. 18:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem előző ahhoz képest így is sokkal többet kaptál mint egy hozzád hasonló fiú. Volt szerencsém itt pár “ mindenki engem akar mert annyira jó nő vagyok” csajt látni ? (némelyiket személyesen is) egyszerűen nem tudtam kspásból rondább csajt mondani az ismerősei körömből akire később mozdultam volna rá. Tehát ha a gyk-s “szexbomba vagyok” ilyen akkor milyen lehet a szimpla “nem vagyok csúnya, kövér”...??!!
2017. nov. 5. 18:50
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Hát én 26 vagyok, szólított le 1-2 idegen pasas plázában, vagy az utcán pl. Ennek most örülnöm kéne?

(nem vagyok hú de extra szép sem)

Szerintem 30+ évesen is le fog szólítani az, aki most 20+ évesen leszólítana..

Aki 20-on évesen szép és ad magára, az 30+ évesen is az és ad magára.

De majd meglátjuk, roppant érdekel, lesz-e változás. :D

pedig már 1 évvel túl is léptem a 25-öt, de a férfiak ugyanúgy bókolnak. Sőt.. Még talán jobban is, mint 21 évesen.

"Érdekes" egy elmélet ez, én ebben nem hiszek.

N

2017. nov. 5. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

12-es, nem tisztem bizonygatni semmit sem, tudok amit tudok.

A gyk-s szexbombáknak meg nem kell felülni, mert akik tényleg azok, azt sem tudják mi az a gyk!

2017. nov. 5. 19:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz, 32 éves vagyok és mai napig van hogy utánam fütyülnek az utcán. Ez akkor fura mikor a kislányomat tolom babakocsival...
2017. nov. 5. 20:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem egy ilyen koru szingli ismerosom van. Csinosak, tanultak, de normalis fiut nehez talalni. Dugni akaro idiotakbol persze domping van, de kapcsolatra alkalmas pasikbok nem.
2017. nov. 5. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es nekem is hanyingerem van a ven phaszoktol. Elkepzelni bem tudom, miert probalkoznak fiatal lanyoknal a tatak. Undorito.
2017. nov. 5. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Azért, mert az ember általában huszonéves korban választ pár magának.

Dolgoznak a hormonok, ezek mellett felüti a fejét a házasság, családalapítás gondolata.

Az átlagember a saját korosztályával szeret összejönni, persze vannak kivételek 20-30 év korkülönbséggel.

Atomfizika volt rájönni? Na ugye, hogy nem.

"e nem is brutálisan ronda lányra akkora kereslet és verseny és hajsza van, hogy abba bele lehet fulladni. "

Amúgy hol élsz te?

22/N

2017. nov. 5. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért mert szexre az átlag pasi fiatal partnert keres nem időset.

"bármelyik ujjára tudna választani egy pasit" Akik 95%-a csak megdugná az illetőt. Egy 35-40 v 40+ nő messze nem néz ki úgy mint egy 20 éves, testre.

Nem egy 40-es panaszkodott már itt h nem talál pasit na pont ezért.

2017. nov. 5. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Feszes bőr, feszes test, nincs rajta ránc, mozgékonyabb még - ez vonzalom terén (amúgy azzal azért vitatkoznék,. hogy egy ronda 20-25 éves minden ujjára tudna leakasztani egy pasit, max. csak dugásra...). Amit ehhez még gondolatban hozzátoldanak:

- ezeket könnyebb lenyűgözni

- nem tapasztalták még meg az élet zűrösebb oldalát, még vidámabbak, cserfesebbek, gondtalanabbak

- remélhetőleg nem annyira elhasznált, szűk a nuni

- remélhetőleg modernebbek, nem annyira prűdek

- kevesebb eséllyel kavar be gyerek, exférj stb.

2017. nov. 6. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!