Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora érdeklődés a fiatal, huszonéves nők iránt?
Az amit előadnak itt gyk-n, köszönőviszonyban sincs a valósággal.
25 vagyok, sosem állt sor előttem, pedig nem vagyok csúnya, se kövér.
Engem sem szólított le soha senki, maximum a jelét adta, hogy tetszek neki, de azok sem random idegenek voltak, és igazából egyikük sem lépett semmit.
Hát én 26 vagyok, szólított le 1-2 idegen pasas plázában, vagy az utcán pl. Ennek most örülnöm kéne?
(nem vagyok hú de extra szép sem)
Szerintem 30+ évesen is le fog szólítani az, aki most 20+ évesen leszólítana..
Aki 20-on évesen szép és ad magára, az 30+ évesen is az és ad magára.
De majd meglátjuk, roppant érdekel, lesz-e változás. :D
pedig már 1 évvel túl is léptem a 25-öt, de a férfiak ugyanúgy bókolnak. Sőt.. Még talán jobban is, mint 21 évesen.
"Érdekes" egy elmélet ez, én ebben nem hiszek.
N
12-es, nem tisztem bizonygatni semmit sem, tudok amit tudok.
A gyk-s szexbombáknak meg nem kell felülni, mert akik tényleg azok, azt sem tudják mi az a gyk!
Azért, mert az ember általában huszonéves korban választ pár magának.
Dolgoznak a hormonok, ezek mellett felüti a fejét a házasság, családalapítás gondolata.
Az átlagember a saját korosztályával szeret összejönni, persze vannak kivételek 20-30 év korkülönbséggel.
Atomfizika volt rájönni? Na ugye, hogy nem.
"e nem is brutálisan ronda lányra akkora kereslet és verseny és hajsza van, hogy abba bele lehet fulladni. "
Amúgy hol élsz te?
22/N
Azért mert szexre az átlag pasi fiatal partnert keres nem időset.
"bármelyik ujjára tudna választani egy pasit" Akik 95%-a csak megdugná az illetőt. Egy 35-40 v 40+ nő messze nem néz ki úgy mint egy 20 éves, testre.
Nem egy 40-es panaszkodott már itt h nem talál pasit na pont ezért.
Feszes bőr, feszes test, nincs rajta ránc, mozgékonyabb még - ez vonzalom terén (amúgy azzal azért vitatkoznék,. hogy egy ronda 20-25 éves minden ujjára tudna leakasztani egy pasit, max. csak dugásra...). Amit ehhez még gondolatban hozzátoldanak:
- ezeket könnyebb lenyűgözni
- nem tapasztalták még meg az élet zűrösebb oldalát, még vidámabbak, cserfesebbek, gondtalanabbak
- remélhetőleg nem annyira elhasznált, szűk a nuni
- remélhetőleg modernebbek, nem annyira prűdek
- kevesebb eséllyel kavar be gyerek, exférj stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!