Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy lányt azért nem érdekli a karrier és a jó
fizu, csak egy "egyszerű" állás, mert majd házasodni
szeretne és tudja, hogy a legtöbb férfi nála úgyis
többet keres?
Szokásos provokatív kérdés. :)
Mesélj már mit jelent a kárrier? A legtöbb férfinak nincsen itthon értékelhető karrierje. Dolgoznak, mint a gép, előrelépés nélkül, kiszipolyozzák őket.
Legtöbb párkapcsolatban mindkét félnek kell dolgoznia, különben kampec.
2017. nov. 5. 23:28
Hát ja. Mert azért mindig másokra támaszkodni kiszolgáltatott lehet. Mondjuk hogyha nem akar dolgozni. Mindig ott kell kunyerálni, kuncsorogni a másiknál , hogy adjon már pénzt, és lehet, hogy ettől saját magát élősködőnek is érezné magát, hogyha eltarttatja saját magát mással, plusz lehet, hogy kevesebb beleszólása lesz a dolgokba, hogy mire menjen el a pénz, hogyha olyan lesz a kapcsolata meg a csajnak a munkája is hogy a fizu nagyon lájtos pl. Amúgy végülis énnekem mindegy, hogy mit csinál, ha meg tudja valósítani az adott illető, és neki ez így megfelel, meg aki lesz párja, neki is megfelel, akkor tök jó, nem az én dolgom, nekem nincs beleszólásom. Majd ő tudja, hogy hogy akar élni, ődóga, ő élete, ő döntése.
2017. nov. 5. 23:29
3/17 A kérdező kommentje:
A legtöbb házasságban közös kassza van.
A legtobb ferfi nem keres jobban, csak ga okyant valaszt. Rengeteg ferfi keres kevessebbet mint egy tanult no, csak sok pasi nem ismerkedne nala jobban kwresovel mert kompkexusaik vannak.
2017. nov. 6. 00:04
Hiába keres többet, ha éhen halsz mire összeházasodtok... Épeszű pasi nem fog mindent a kis p.csád alá rakni. Ahogy a közös kassza sem azt jelenti, hogy éldegélsz a pénzecskéjén. Nagyon naív vagy, ha így gondolkozol. Pláne, hogy a semmiért nem fog eltartani egy pasi se. Ha 30 évesen otthagy a francba mit kezdesz az életeddel hmm? ;)
2017. nov. 6. 01:36
Ha egyedül marad felvagja a kari eret :))
De nincs ezzel gond van nő aki otthon marad takarít gyereket nevel, beosztja a pénzt tehát ügyel rá nem pazarol. A férfi hazaér rend tisztaság várja. Nem lehetetlen.
2017. nov. 6. 07:33
Akkor nagy csalódás fogja érni.
Nem minden férfi keres többet, azért Magyarországon az a jellemző, hogy azonos munkakörben ugyanannyit fizetnek.
Az "egyszerűbb" munkák 99%-a arról szól, hogy két ember helyett hajtasz, megszakadsz, csak xarul vagy fizetve.
Az igazán jól kereső férfiak nem az "egyszerűbb" melós csajok közül fognak válogatni.
2017. nov. 6. 07:42
#7: Nem egyértelmű. A férfiak túlnyomó részét sokkal kevésbé érdekli a kiszemelt nő karrierje, anyagi háttere, mint ahogy azt a nők gondolják. Pontosan itt tévednek azok a 30-as nők, akik azért helyezik magukat férfi szemmel indokolatlanul magasra a társkeresési ranglétrán, mert X diplomával vagy nyelvvizsgával rendelkeznek és van egy jónak mondható fizetésük. Nem ezt keressük egy nőben, hanem (komoly kapcsolat esetén) a leendő gyermekeink anyját. Ebből a szempontból viszont a 35 éves ügyvédnő ugyanolyan mint a 35 éves bolti eladó.
2017. nov. 6. 09:27
9/17 A kérdező kommentje:
#5. azért addig családdal, lakótárssal meg lehet élni.
több gyerek után nehezen hagyna el, ha mégis lesz más.
egyszerűbb munka pl. szoliban recepciós, óvonő.
beszéltem már erről jól fizető szellemi munkát végző férfiakkal, mind ugyanazt mondták, hogy a leendő párjuk csak dolgozzon valamit és szeresse a munkáját. nem számít nekik a munkakör.
10/17 A kérdező kommentje:
#8. igen, ugyanezt hallottam, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések: