Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, az előny számotokra, ha kiderül a pasiról, hogy mérnök?
Bár mostanában már bármilyen félkegyelmű tud szerezni diplomát, de ha olyan igazi, jó műszaki mérnökről van szó.
Mit gondoltok önmagában erről? Milyen benyomást kelt?
En is mernok vagyok meg dogos,de mostanaban csak a kulsot meg kedvesseget nezem eg pasinal. Vegzettsegrol meg altalaban hazudnak.
N
Barátom mérnöknek tanul. :)
Mit mondjak, pluszpont volt, amikor ismerkedés közben elmondta. Egyrészt szeretem, ha valaki tesz a sorsáért, és tanul (legyen az bármi, nem kimondottan csak azokat értékelem, akik reálszakra mennek), másrészt jó érzés egy okos ember párjának lenni. :3
22/N
Én eddig 2 fajta mérnökkel találkoztam: A helyes, sportos, ám rohadtul beképzelt, érzelmileg nulla mérnökkel és a vékony/dagi jellegtelen, önbizalomhiányos, megszólalni nem merő vagy éppen tipikus szerencsétlen mérnökkel... mármint tanulóval.
Úgyhog nekem egyik sem szimpatikus :D Amúgy meg az hogy ki mennyire okos rohadtul nem a diplomától és annak mennyiségétől függ. Párom nem fejezte be az egyetemet, még is sokkal többet tud pénzügyi és műszaki területen mint egy diplomás. És nagyon sikeres vállalkozása van. Úgyhogy marhára nem ettől függ hogy ki mire viszi. Diplomával általában csicska leszel ha nincs benned annyi hogy többre vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!