Melyiket érdemesebb választani? Logisztika, nemzetközi gazdálkodás vagy építészet?
Figyelt kérdés
Tudom, azt kell választani, amihez jobban húz a szívünk, amit szívesen csinálnánk. De tudnátok érveket mondani, hogy melyik miben jobb a másiknál? Értem ez alatt, hogy melyikkel lehet elhelyezkedni könnyebben, mennyit lehet vele keresni stb. De mondhattok más szakokat is mérnökiből, közgazdaságból, pénzügyből, vagy akármit ezeken kívül, amit szerintetek érdemes elvégezni manapság. Kíváncsi vagyok a véleményekre.2015. jan. 4. 12:09
1/4 anonim válasza:
Hosszútávon építészet, mert komolyabb és hasznosabb képzést kapsz és tényleg érteni fogsz valamihez.
Rövidtávon logisztika, mert azzal gyorsan el lehet helyezkedni, bár az ismereteid hamar elavulnak és nem egy nagy perspektíva.
Nemzetközi gazdálkodás egy kamuszak, csak akkor válaszd, ha nincs célod vele, csak, hogy könnyen gyorsan legyen valami diplomád.
2/4 anonim válasza:
Ne oszd már itt az észt h mi a kamu szak a nemzetközi gazdálkodás is ugyanolyan közgazdasági diploma mint egy gazdálkodás management meg a többi csak van pár kiegészítő tárgy ami nem azt mondom hogy egy orvosi vagy mérnöki de egy logisztikánál pl mindenképpen többet ér szerintem..
3/4 anonim válasza:
Én amúgy arra jelentkezem mondjuk elsősorban Angliában de itt is megjelölöm ahol van mert azért közel sem biztos, hogy kinn felvesznek (jó mondjuk ez nem érv mellette csak leírtam:D) De utána jártam és mint mondtam tényleg nem egy gyógyszerész diploma nyilván de nem büfészak azok többnyire a BTK-n vannak tisztelet a kivételnek.Még annyi,hogy amennyire tudom ebben is van bőven matek(sajnos..az én esetemben) de ha te szereted a matekot akkor még talán a közgazdaságin belül a pénzügy-számvitel talán kevésbé gyakori diploma de ahhoz sok helyen emeltet is kérnek(matekból) mondjuk ha építészetben is gondolkodsz akkor lehet az nem probléma:D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 9. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!